Tema eelistus kanda julgeid värve, tekstuure ja mustreid on teinud temast kuulsa stiililooja. Alati ümaraid musti prille kandev Iris Apfel on figureerinud Itaalia Vogue kaante vahel ning väljaande Dazed & Confused kaanel. Lisaks on legend loonud oma meigiliini koostöös MAC Cosmeticsiga.

Apfel töötas end üles sisekujundajana, aga kuulsuse on toonud naisele just tema julge ja kordumatu stiil. Muide, eelmisel aastal, kui ta oli 96aastane, oli ta vanim inimene, kelle eeskujul on valmistatud Barbie nukk.

"Me istusime abikaasaga ning naersime ja naersime. Ma ütlesin, et ma ei ole erinev sellest, mis ma olin 70 aastat tagasi, aga ootamatult olen ma cool, kuum vara. See on naeruväärne," kostis naine väljaandele WWD.

Lisaks ei leia naine, et vanus peaks mängima suurt rolli töötamise lõpetamises. "Ma arvan, et pensionile jäämine on hullem saatus kui surm. Ma armastan töötamist ja oma tööd. Mul on kahju inimestest, kes ei armasta seda, mida nad teevad. Ma kohtan põnevaid ja loomingulisi inimesi, mu mahlad voolavad ning veedan väga hästi aega."

Allikas: CNN