Naise otsus mitte loori kanda tuleneb ilmselt sellest, et panna rõhku kleidi avatud seljaosale. Nimelt soovis Eugenie näidata seljal olevat armi, mille ta sai operatsioonil 12aastasena – tegemist on märgiga, et ta on hakkama saanud füüsiliste ja emotsionaalsete väljakutsetega. Loor aga oleks selja ja armi ära katnud. Asjatundjate sõnul on valik ühtlasi ka igati modernne.

Kes aga on imelise pruutkleidi autor? Pakuti küll moemaju nagu Erdem, Vivienne Westwood, Ralph & Russo, Stella McCartney, aga altari ette astus Eugenie St. George'i kabelis hoopis Peter Pilotto loomingus. Naine on moemaja suur fänn ning peab tõdema, et kleidi disain erineb selle varasemast loomingust. Kleidi kangas on loodud spetsiaalselt disaini jaoks ning seda kaunistavad Šotimaa takja motiivid.

Kriitikud on kleidi kohta juba kiidusõnu avaldanud, sest see lummab kauni kaeluse ning pikkade käistega, mida täiendavad julged detailid. Volüümikas seelikuosa ja glamuurne disain sobib ideaalselt kokku Greville'i tiaara ja Charlotte Olympia kingadega.

Allikas: The Daily Mail ja Harper's Bazaar