Beyoncé ja kuninganna Elizabeth II
Me teadsime alati, et Beyoncé on kuninganna, aga CBS News kinnitas seda kindlalt. Queen Bey on kuninganna Elizabeth II kahekümne viies nõbu. Kroonjuveelid ja armastatud muusik - see on imeline kooslus.

Foto: Scanpix

Hilary Duff ja kuninganna Elizabeth II
Järjekorras kaheksateistkümnenda nõbuna on Hilary Duff väidetavalt lähim ameeriklasest sugulane kuninganna Elizabeth II-le. Kas sellest piisab, et olla kutsutud prints Harry ja Meghan Markle’i järgmise aasta maikuus toimuvale pulmapeole? Vaevalt, aga loota ju võib.

Foto: Scanpix

Johnny Depp ja kuninganna Elizabeth II
Depp ja kuningannna on mõlemad Edward III järeltulijad, tehes sellega näitlejast kahekümnenda Briti monarhia nõbu.

Fotod: Vida Press

Madonna, Céline Dion ja Camilla Parker Bowles
Tuleb välja, et muusikamaailma kaks suurimat diivat on suguluses prints Charles’i kaasaga. Kõik kolm on maineka 17. sajandi Prantsusmaa-Kanada perekonna järeltulijad.

Foto: Vida Press

Ellen DeGeneres ja Kate Middleton
Tänu seotusele läbi inglase Sir Thomas Fairfaxi, on jutusaate juht ja printsess kauged sugulased. Kui DeGeneres selle veresideme avastas, proovis ta seda ka ära kasutada – kohtumiseks prints George’iga. “Ma nägin seda pilti, kus prints George on oma hommikumantlis koos president Obamaga ja mõtlesin, et mul on ju oma kollektsioon, ma saaksin talle riideid anda, teha talle spetsiaalse hommikumantli,” rääkis ta Briti ajakirjandusele.

Foto: Vida Press

Guy Ritchie ja Kate Middleton
Ritchie isegi uhkeldab sellega, et on suguluses Cambridge’i hertsoginnaga. Nad on kuuendad nõbud ning kuulus filmirežissöör kutsuti 2011. aastal ka kuninglikku pulma.

Foto: Vida Press

Ralph Fiennes ja prints Charles
Nii kuulus näitleja kui ka tulevane Inglismaa kuningas on mõlemad Šotimaa kuninga James II järeltulijad, mis teeb neist kaheksandad nõbud.

On ebatõenäoline, et keegi neist kuulsustest kunagi krooni kanda saaks, kuid kuninganna Beyoncé kõlab päris uhkelt, või mis?

Allikas: Vogue