Kõige lihtsam on järgida põhimõtet, et alustada tuleks "kergematest" (nt geelid) toodetest ja liikuda "raskemate" (õlid, toitvad kreemid jne) poole. Toimi järgnevalt. Pärast näo puhastamist kasuta silmakreemi ja seejärel väldi silmaümbruse nahale järgmiste toodete kandmist, kuna mitme toote korraga kasutamine võib selle piirkonna õrna nahka ärritada.

Nüüd kanna nahale seerum, piisab vaid paarist tilgast probleemsetesse kohtadesse. Lase mõned minutid imenduda. Seejärel kasuta niisutavat kreemi ja pärast seda soovi korral ja/või vajadusel ka näoõli

Viimane kiht vali sõltuvalt ajast. Hommikuks – kui su näokreem ei sisalda SPF-faktorit, siis on nüüd õige aeg päikesekaitsetoote kasutamiseks. Jälgi kindlasti, et jumestuskreemi nahale kandes teeksid seda õrnalt, kuna vastasel juhul hõõrud päikesekaitsekreemi lihtsalt näolt maha. Õhtune nahahooldusrutiin lõppegu aga retinoide sisaldava hooldustootega – retinoidid on A-vitamiini derivaadid, mis aitavad toota terveid naharakke ja stimuleerida nahas hüualoroonhappe produktsiooni. Ärkad nahaga, mis on niisutatud, pinguldatud ja hea jumega!

Allikas: Harper's Bazaar