Elizabeth Ardeni uus idamaiselt lilleline parfüüm on pühendatud New Yorgi elustiilile ja meelelaadile – julgele ja täiel rinnal elamisele ning ise endale reeglite kehtestamisele. Elitaarse siseringi liidrile loodud Elizabeth Arden Always Red on inspireeritud ülienesekindlast naisest, kellest kiirgav seesmine valgus lööb kogu linna särama – kas tundsid end ära? (EdT 50 ml 57 €)

Britney Spears BRITNEY SPEARS Intimate Edititon

Sensuaalne ja elegantne parfüüm (sensuaalsed lillenoodid ja naiselik magusus), mis loodud andma igale naisele enesekindlust, võimaldades tunda end kaunina igas rõivastuses ning inspireerides neid seeläbi jagama oma kõige intiimsemaid saladusi, mälestusi ja fantaasiaid. (EdP 50 ml 31 €)

Juicy Couture I AM JUICY COUTURE

Lõhn, mis on loodud tüdrukule, kes on hinges glamuurne mässaja. Ta on uljas ja kartmatu ning teda iseloomustavateks joonteks on täiesti isikupärane ja omalaadne vaim ning stiil. Oled enesekindel ja heitumatu trendiseadja, kellele on omane hooletu ja luksuslik stiilitunnetus? See võib olla sinu uus lemmiklõhn. (EdP 30 ml 50 €)

Paco Rabanne Olympéa

Olympéa on unikaalne seiklus soolase vanilliakordi sensuaalsuse ja lillenootide värskuse vahelisel ristteel. Värske idamaise aroomi rohelise mandariini toonid äratavad meeled, ingverliilia ja hüdropoonilise ehk vees kasvatatud jasmiini lille- ja veelised essentsid aga annavad energialaengu. Parfüüm on ahvatlev, julge ja absoluutselt naturaalne. (EdP 30 ml 56 €)

Shakira Love Rock! By Shakira

Shakira uus parfüüm peegeldab väga erilist sidet staari ja tema miljonitesse küündiva kuulajaskonna vahel, kes armastavad tema muusikat ja keda leidub igal pool üle kogu maailma. See on antud laulja puhul ülioluline detail, mille kaudu ta avaldab austust kirele ja pulbitsevale jõule, mida ta iga esinemise käigus fännidelt ammutab. (EdT 50 ml 20 €)

MEESTELE:

CH Men Privé

Klassikaline ja ajatu ent samas kaasaegne ja joovastav parfüüm. Suitsune ja rikkalik, soojade ning vürtsikate alltoonidega lõhn. Seda parfüümi kandev mees teab, kuidas olla otsekohene ja viivitamatult muljet avaldada. Tema laitmatu maitsemeel tõstab ta teiste hulgast koheselt esile. Proovi! (EdT 50 ml 66 €)

BOSS The Scent

BOSS mehe olemuses ja käitumises väljendub unikaalne ja ainult talle omane ahvatlus. Ta teab, et sosin võib olla valjem kui karjatus... Parfüümi koostisse kuulub eksklusiivne Aafrikast pärinev koostisaine, lõhnalt pisut granadilli ja rummi meenutav afrodisiaakum maninkavili. (EdT 50 ml 67 €)

Antonio Banderas King of Seduction

Võrgutajate kuninga, karismaatilise Antonio Banderase võrgutamisarsenali kuuluv parfüüm! Puiduse ja aromaatse meesteparfüümi tipunootides on tunda greipfruudi ja bergamoti tsitruselisi noote ning ananassi, meloni ja rohelise õuna mahlast puuviljasust. (EdT 100 ml 33 €)