Kõik, mida sa vajad, on supilusikatäis kookosõli ja teelusikatäis kurkumit. Sega need väikeses kausis pastaks, kanna segu hambaharjale ja harja hambaid nii, nagu neid tavaliselt pesed. Kurkum on abrasiivne (enam kui sooda) ning eemaldab hammastelt sinna tekkinud plekid. Kui oled lõpetanud, pead suud tõenäoliselt mitu korda hoolikalt loputama, et kollase pasta jäljed kaoksid.

Eemalda väikesed armikühmud hapukoorega

Pane sortsuke hapukoort väikesesse kaussi. Võta sooja veega märjaks tehtud pesurätik ning kanna hapukoor sellega kergelt hõõrudes nahale. Lase sel seal olla 10 minutit ja siis loputa duši all maha. Hapukoores sisalduv piimhape aitab eemaldada naha pinnale kogunenud keratiini ning pesemisrätik eemaldab surnud naharakud.

Puhasta ripsmetuši jäljed niisutatud vatitikuga

Mis iganes ka ei juhtuks, ära kunagi hakka ripsmete värvimisel kogemata silmaümbruse nahale tekkinud tušitriipe maha hõõruma näpuga. Õrnale silmaalusele nahale on hõõrumine liig, see tekitab kortse. Selle asemel kasuta triipude eemaldamiseks nahaniisutajaga niisutatud vatitikku. Või oota, kui tušš on kuivanud ja kasuta hoopis kuiva vatitikku – nii ei hõõru sa silmaümbruse meiki (nt jumestus- ja peitekreemi) maha.

Eemalda küünelakijäägid sidruniveega

Pigista kausikesse sooja vette värsket sidrunimahla ja leota selles lakitud küüsi viis minutit. Sidrunhape peaks nahale sattunud küünelaki lahti leotama.

Kuumuta ripsmetuši harja fööniga

Kaarjate ripsmete saamiseks kuumuta ripsmetuši harja 15 sekundit fööniga ja seejärel kooluta sellega ripsmed. Soojus kergitab ripsmeid ja hoiab neid tugevana pikemat aega.

Kasuta tumedate silmaaluste korral peterselli

Vajad kaussi ja värsket peterselli. Hõõru petersellilehti nii kaua, kuni mahl nendest eraldub. Seejärel lisa supilusikatäis soja vett või jogurtit. Kui segu on jahtunud, kanna see kahele vatipadjale ja aseta need 10 minutiks silmade alla. Tee nii kaks korda nädalas kuu aja jooksul ja näedki tulemust.

Korrigeeri huulepulga läiget peitekreemiga

Ostsid enda arvates ilusa huulepulga, aga kodus huuli värvides selgub, et värv pole ikka see, mis vaja? Selle asemel, et uut huulepulka ostma tormata, kanna huultele kõigepealt peitekreemi ja alles siis huulepulk. See tekitab neutraalse aluspinna ja huulepulk näeb ka huultel välja täpselt selline nagu pakendis.

Allikas: Pure Wow