Jojobaõli kaitseb, niisutab ja ravib juukseid ning mõjub väga hästi kuiva peanaha korral. Sobib kasutada igat tüüpi juuste, eriti värvitud, kuivade ja habraste juuste puhul.

Kookosõli võitleb hästi kõõma vastu, toimib juukseotste lõhenemist ennetavalt ja aitab juuste väljalangemise vastu.

Lavendliõli on imelise lõhnaga. See silub ja muudab juuksed läikivamaks ning sobib igale juuksetüübile. Lavendel ennetab juuste väljalangemist, aitab peanahaprobleemidega võidelda ja kaotab liigse rasu. Lavendliõli on parim puhtal ja naturaalsel kujul.

Linaseemneõli on tuntud ka kui linaõli. See sisaldab palju erinevaid aineid, mis on vajalikud hea tervise tagamiseks. Rikkalikult oomega-3 rasvhappeid sisaldav linaõli aitab ergutada juuksekasvu. Samuti peatab linaõli ka küünte pragunemist.

Makadaamiaõli taaselustab isegi kõige problemaatilisemad juuksed, toites neid juurtest otsteni. Kerge tekstuuriga ja hõlpsalt imenduva õli ainulaadne koostis on märkimisväärselt sarnane meie enda keha loomulike õlidega. Selle koostises on kõrge oomega-7 happe sisaldus, mis on meie naha loomulik niisutaja. Makadaamia- ja argaaniaõli koos täiendavad juuste loomulikke niisutajaid kõrge kontsentratsiooniga elutähtsate rasvhapetega, mida leidub neis erakordsetes õlides looduslikult.

Oliiviõli – kõige lihtsam viis juukseid turgutada! See sisaldab kasulikke oomega-3 rasvhappeid, mis aitavad tugevdada karvanääpse ja ennetada katkiste juukseotste teket. Lisaks hakkavad su kiharad kaunilt särama.

Riitsinusõli kasutatakse juuste kasvu soodustamiseks, see takistab juuste hõrenemist ja muudab juuksed üldiselt tugevamaks. Õlis sisalduv E-vitamiin aitab juuksejuuri tugevdada ja annab juustele terve sära. Sobib suurepäraselt ka küünte ja ripsmete tugevdamiseks.

Porgandiõli saab kasutada mitmel otstarbel – näonahale annab see jumet ja juustele lisab nähtavalt läiget.

Viinamarjaseemneõli aitab samuti juustel kiiremini kasvada. Hõõru kaks kuni kolm korda nädalas enne magamaminekut õliga oma peanahka.

Takjajuureõli toidab ja tugevdab juustes ja juustejuurtes keratiinistruktuuri. Juukseõli ergutab juuste kasvu, on põletikuvastase toimega ja võitleb kõõmaga. See õli sisldab loodusliku toimeainena osjaekstrakti, mis võitleb juuste väljalangemise ja kõõma vastu. Tulemuseks on tihedamad, tugevamad ja säravamad juuksed.