Uggid

Mitmed moeasjatundjad on selles küsimuses meestega solidaarsed – mugavad Uggi saapad on õudsed, “lõigates” isegi ilusad jalad pooleks. Kuigi jah, need on meie ilmastikutingimustes vägagi sobivad ja mugavad peale selle…

Kookonmantel

Kui tahad kindla peale välja minna, jää klassikaliste rõivaste juurde. Meestele meeldib kõik see, mida nad mõistavad. Naine klassikalises taljesse töödeldud ja nööbitavas mantlis, mis teeb selge vahe sisse taljele ja puusadele, meeldib meestele palju enam kui mantel, mis meenutab muna, varjates taljejoone. Ja peidetud talje omakorda muudab mehed murelikuks… Kui tahad mehele muljet avaldada, rõhuta vöökohta igal võimalikul moel!

Boyfriendi teksad

Või ükskõik millised teised lohvakad püksid (jah, ka need, mille hargivahe sul põlvede kõrgusel lehvib!) naise jalas on meeste silmade jaoks väga ebameeldivad. Lisaks sellele püüad niiviisi vaid teatud tüüpi meeste tähelepanu, kitsendades oma valikuvõimalusi oluliselt. Enamik mehi eelistab siiski klassikat!

Suured ja silmipimestavad ehted

Massiivsed kaelakeed ja gigantsed sõrmused hirmutavad mehi ning selliseid ehteid ei kanna naised mitte vastassugupoole kütkestamiseks, vaid iseenda jaoks. Naine tunneb end suuri ehteid kandes ekstravagantsena ja teistest erinevana. Mehed seevastu näeksid sinu küljes midagi õrnemat.

Spordijalanõud

Mehed eelistavad kontsaga jalanõusid. Tossudes naisel on oluliselt väiksem võimalus mehele muljet avaldada kui kontsakingi kandval neiul. Kuid me kõik oleme erinevad ning mõnikord võivad kontsad ka eemaletõukavalt mõjuda. Osa meestest arvab, et kõrgeid kontsi kannavad pretensioonikad naised – nende jaoks on ohutumad baleriinasid eelistavad neidised.

Robustse välimusega kingad

Meestele ei jäta robustsed jalanõud – näiteks paksu tallaga ja rasked platvormid – just parimat muljet.

Gladiaatorisandaalid

Naiste reitingut meeste silmis langetavad kindlasti ka gladiaatorisandaalid. Need väga omapärased jalanõud sobivad vaid vähestele ega ahvatle mehi üldse.