Päkapikk (Elf)
Will Ferrell mängib tegelast nimega Buddy – täiskasvanud mees, keda on kogemata kasvatatud kui üht jõuluvana päkapikkudest. Pärast selle esilinastust aastal 2003 on filmist saanud üks tõelisi jõululemmikuid. Jõulutunne: garanteeritud!

See imetabane elu (It’s a Wonderful Life)
Kui hindad jõulufilmi kvaliteeti selle järgi, kui palju see sind nutma ajab (vastus: jah!), siis on selle filmi puhul tegemist võitjaga. James Stewart mängib kurnatud ja depressiivset pereisa George Bailey’t, keda külastab jõuluõhtul tema kaitseingel. Taskurätikud, siit me tuleme!

Armastus on see… (Love Actually)
Kas see klassik üldse vajab selgitusi? Tegemist on sellise linateosega, ilma milleta ei kujutaks paljud inimesed jõuluaega ettegi. Keira Knightleyst Hugh Granti imelise Briti aktsendini. Ei, me ei kuula kedagi, kes ütleb, et see pole tema lemmik.

Kuidas Grinch jõulud varastas (How the Grinch Stole Christmas)
Jim Carey roheline tegelane on fantastiline. Isegi, kui ta jõule ei armasta. Kui sa oled just praegusel ajal aastast lastele suunatud jõulufilmide armastaja, oleme kindlad, et tead sellest filmist pea iga repliiki.

Üksinda kodus (Home alone)
Jah, me mõtleme kõiki osi! Niipea kui Kevin meie ekraanidele jõuab, on jõuluaeg ametlikult avatud. Väikesena võib küll tunduda, et üksinda New Yorgi hotelli jäämine on kõige hirmsam asi maailmas, kuid nüüd kujutleme seda tõelise unistusena. Juhul, kui vargad välja arvata.

Allikas: Vogue

Hea lugeja, anna meile kommentaarides teada, missugune on sinu lemmik jõulufilm!