Veel 2016. aasta jaanuaris kaalusin 116kg. Tol hetkel elasin Tartus. Ma ei jälginud üldse, mida söön või kui palju söön. Kõik läks suhu täpselt nii nagu isu oli.

Millal tundsid, et nüüd aitab?

2016. aasta veebruari lõpus kolisin Tallinna. Hakkasin veidi normaalsemalt ja stabiilsemalt toituma. Kahe kuuga läks ära seitse kilo ehk siis aprillikuus kaalusin 109 kilo. Aasta jätkus aga nii, et sõin endiselt, mida, kui palju ja millal soovisin.

2017. aasta jaanuaris läksime sõpradega lumelauareisile ja seal kukkus viimane piisk karikasse – ei saa inimese moodi lumelauda jalga, kõht jääb lihtsalt ette ja higimull on kogu aeg otsa ees. Tervis ja enesetunne polnud ka kiita. Tulime reisilt tagasi ja võtsin eesmärgiks, et nüüd teen trenni ja teen nii kaua, kuni olen rahul enda keha ja enesetundega. 2017. aasta märtsi lõpuks kaalusin ma 90 kilo.

Sama aasta sügisel alustasime ka oma bändiga, laulame eesti keeles. Peale minu on seal Martin Parts (trummid), Toomas Pikkmaa (bass) ja Siim Põldsaar (kitarr) – kõik saledad poisid.

Kuidas sa alustasid trenniga?

Iga päev ilma mingisuguse vabanduseta käisin jooksmas ja tõepoolest, umbes kolme kuu jooksul jäi mul ainult üks päev vahele. Jooksin iga päev alguses 5 km, kuu hiljem 7,5 km ja lõpusirgel juba 10 km. Ma ise tegelikult kohe nii järsku muutust ei märganudki, aga sõbrad märkasid kiirelt. Ühel hetkel sain aru, et terve garderoob tuleb välja vahetada, sest rõivanumber on väiksem. Enesetunne oli ka palju parem ja jõudsin end rohkem liigutada. Sport on tore! Soovitan seda kõigile, kellel tervis vähegi kannatab. Käin endiselt jooksmas, aga plaanin aktiivsemalt treenima hakata. Mu kaal on kõikunud viimase poolteise aasta jooksul vahemikus 87-92 kg.

Kui palju sa praegu kaalud?

Täna kaalun ma 90 kg. Söön endiselt kõike, aga samas ma ka liigutan ennast. Hulluks ei tasu minna toitude valimisega.

Ja sunnid ennast ikka jooksma?

Jooksen iga päev. Eks seal oli treenimise alguses nii enesevihkamist kui metsikut tahet. Täna möödunule tagasi vaadates olen megarahul.

Hurax sai äsja valmis ka uue video „Teineteise jaoks", millega soovib laulja rõhutada, et eksimine on inimlik: