Selliste kleitide jaoks on sobivaimad naha ja rindade külge kleepuvad rinnahoidjad. Kui sul on plaanis kanda sellist kleiti, siis pea kindlasti juba aegsasti pesupoe müüjaga nõu ja proovi erinevaid variante. Kui plaanid kleiti kanda mingil kindlal sündmusel ja tahad ka eelnevalt lasta näiteks spreipäevitust teha, siis tegele sellega mõned päevad varem. Kleepuvate rinnahoidjate puhul peab nahk olema täiesti kuiv – vastasel juhul kukub rinnahoidja lihtsalt maha. Ettevaatlik tuleb olla ka väga soojade ilmadega, kui võid kergesti higistama hakata. Kleepuvad rinnahoidjad sobivad pigem väiksemale rinnale.

"Ühe õlaga" kleit

Sellise kleidi puhul võib kanda ilma paelteta rinnahoidjat või siis valida selline, millel on samuti üks pael – see on tunduvalt mugavam ja toetab rinda kindlasti rohkem.

Keha järgiva lõikega kleit

Bodycon-kleidid on väga populaarsed ja selles pole midagi imestada – rõhutavad need ju kõiki naiselikke kurve. Aga. Sa võid neid kurve ka omalt poolt veidi enam esile tõsta, kandes näiteks sellise lõikega vormivat pesukleiti. Kuna bodycon-tüüpi kleidid on figuuri suhtes halastamatud, siis ilma õige pesuga toovad need esile ka kõik sinu figuuri voldikesed ja lohukesed. Selline aluspesu aga peidab kõik, mille üle sa ehk nii uhke pole, veatult.

Kitsas kõrge värvliga pliiatsseelik/ liibuv avara dekolteega kleit

Kõrge värvliga pliiatsseelik rõhutab kaunilt naise peenikest pihta ja puusi. Kui tahad selle juurde ka näiteks kitsast sviitrit või särkpluusi kanda, siis selline vormiv pesuese on riiete alla ideaalne. See on ühes tükis, mis tähendab, et sa ei pea muretsema inetute pesurantide või ebamugavate kihtide pärast.

Kaela taha seotava lõike ja sügava dekolteega kleit

See on taas üks selline lõige, mida kiputakse vältima just seetõttu, et ei leita sobivat pesu – eriti kui loodus on naist suurema rinnapartiiga õnnistanud ja kleepuvad rinnahoidjad ei tule kõne alla. Proovi kelidiga samalõikelist pesu! Nii on kõik, mis vaja, toestatud ja saad end igati enesekindlalt tunda.

Õhtukleit

Läheneb oluline üritus, kus plaanid kanda õhtukleiti? Vali selline vormiv pesu, mille olemasolu võid üldse unustada – trikoolõikega pesu on just see õige! See salendab keskkohta, annab rinnale kauni kuju ja on seejuures väga diskreetne. See on ese, mis võiks leiduda iga naise pesusahtlis.

Kitsas kleit

Püksid, mis sobivad kandmiseks väga paljude erinevate kleitidega – need vormivad keskkohta, puusi ja tuharaid. Mida kitsamat kleiti kannad, seda enam saad aru, kui asendamatud need on...

Kootud kleit

Kootud kleidid – eriti õhemad – ei anna figuurile armu, tuues välja kõik voldikesed. Seetõttu on ka juba väga väikesest “abist” palju kasu – selliseid pükse kandes on su kõhu-, puusa- ja tuharapiirkond oluliselt siledam.