Kui sa oled lühikest kasvu, võiksid vältida suuremõõtmelisi graafilisi mustreid ning eelistada nende asemel elegantseid, mõõtudelt väiksemaid variante. See pitspluus on heaks näiteks. Eraldi tähelepanu pööra seelikule – Kim kannab palju kõrge pihaosaga seelikuid, mis rõhutavad tema piha- ja puusajoont. Kui sind on “kurvidega” õnnistatud, siis too need ka esile! Ühtlasi pikendab selline seelikulõige visuaalselt sinu keha – pihajoon algaks justkui palju kõrgemalt, kas pole?


Foto: Scanpix

Venivatest materjalidest rõivad, eriti kleidid, on staari garderoobis väga olulisel kohal ning toovad esile kõik kaunid kumerused. Selliste rõivaste miinuspool on aga, et need rõhutavad tõepoolest kõike, tuues halastamatult välja ka selle, mida varjata soovid… Lahendus? Kanna vormivat pesu! Kim on öelnud, et kannab selliste kleitide all koguni kahte paari vormivat pesu.


Foto: Vida Press

Pikitriip muudab sind näiliselt pikemaks – lihtne põhimõte, mida Kim jälgib isegi punase vaiba komplektide juures.


Foto: Vida Press

Erinevat värvi rõivaid kombineerides võid end visuaalselt pikemaks riietada – nii toimides defineerid ära oma ülakeha ning talje- ja puusajoone. Kimi valikuks on erinevad pehmed pastelltoonid.


Foto: Scanpix