Märkad rinnahoidjat seljast võttes, et su õlgadel on punased soonimisjäljed? Paraku ei ole need tingitud õlapaeltest, vaid hoopis rinnahoidja sellest osast, mis on ümber sinu keha – nimelt on see liiga lõtv ja seetõttu lähebki surve õlapaeltele. Proovi kinnitushaaki kitsamalt kinnitada.

2. Tundub, et su rinnad lihtsalt ei mahu rinnahoidjasse ära

Siin on kaks võimalust – sa kas kannad vale suurusega pesu või oled selle valesti selga pannud. Kui sul on rinnahoidja seljas, kasuta oma käsi ja kohenda ning tõsta rindu nii, et korviosa traat on täpselt keha vastas.

3. Rinnahoidja ja keha vahel on ruumi

Kui kusagil sinu rinnahoidja ja keha vahel on ruumi, on selge, et see ei saagi sul parajalt seljas istuda. Jälgi eriti tähelepanelikult, et osa, mis ühendab kahte rinnahoidja korvi, oleks täpselt ja mugavalt sinu keha vastas ega kisuks kusagilt. Kui ei ole, siis unusta see rinnahoidja – see ei istu sulle.

4. Rinnahoidjal on välja veninud kehaosa

Muidugi, ideaalmaailmas oleksid kõikide naiste pesusahtlid täis perfektselt istuvaid rinnahoidjaid (muidugi leiduks iga rinnahoidja juurde ka samast komplektist püksipaar). Reaalsus? Kanname mõnda lemmikut liiga kaua… ja me mõtleme tõesti liiga kaua ehk seni, kuni see oma kuju muudab, välja venib jms. Anna oma lemmikutele puhkust ja soeta paar uut pesukomplekti. Järgmine samm? Vabane kõikidest vanadest (loe: välja veninud) pesutükkidest.

5. Sa tunned rinnahoidjas traate või need tulevad rinnahoidjast välja

Kui rinnahoidja on sulle paras, toetavad rinnahoidja sees olevad traadid su rindu iga külje pealt (alt, kaenlaaluse poolt ja keskelt). Ja muidugi, me ei väsi kordamast – rinnahoidjat, millel on traadist tugikaared, peab pesema käsitsi. Masinpesu muudab traadid kõveraks, mis omakorda tähendab sinu rinnahoidjale lühemat eluiga.

6. Sa lihtsalt ei tunne end rinnahoidjat kandes hästi

Kui sind häirib rinnahoidjat (ükskõik, kas uut või vana) kandes kas või väikseimgi detail, ära rahuldu sellega. Proovi erinevaid lõikeid, teguviise ja suurusnumbreid seni, kuni leiad need, mis just sinu kehaga kõige paremini sobivad.

Allikas: Marie Claire