Üks suurepärane näide on hambaravi. Inimesed kiruvad teenuste hindasid, kuid miks jõuavad nad hambaravikabinetti alles siis, kui on juba liiga hilja – kui on tekkinud valu. Maailma Terviseorganisatsiooni andmete kohaselt on suuõõnehaigused kümne kõige levinuma mittenakkusliku haiguse hulgas maailmas. Seetõttu on oluline mõista, kuidas suuõõnehaigusi mitte ainult ravida, vaid eelkõige ennetada.

Regulaarne hammaste puhastamine kaks korda päevas fluoriidi sisaldava hambapastaga tagab hea suuõõne tervise. Kaaries on omandatud haigus, milles ei saa süüdistada pärilikkust. Kaariese ehk hambaaugu areng sõltub toidust – suhkrust ja süsivesikutest. Muidugi on väga oluline ka suuhügieen. Hambaid põhjalikult harjates saab vältida kulukaid raviarveid ja tarbetut hirmu arsti ees. Selle asemel, et igal aastal uusi auke parandada, võiks investeerida heasse hambaharja ja -pastasse (fluoriidisisaldus 1000–1500 ppm) ning kasutada hambaniiti. Valida tuleks pehmete harjastega hambahari. Samuti ei tohi unustada, et seda tuleb vahetada iga kolme kuu järel.

Suure panuse suuhügieeni parandamisse annab elektrooniline hambahari Philips Sonicare. See on loodud koostöös hambaravi spetsialistidega, et oluliselt lihtsustada ja parandada hammaste puhastamist. Sonic-tehnoloogia põhjustab harjaste vibratsiooni, mis eemaldab hambakattu sagedusega 62 000 liigutust minutis. Kliinilised uuringud on näidanud, et Philips Sonicare'i hambahari eemaldab katu ka raskesti ligipääsetavatest piirkondadest, eemaldades kuni kümme korda rohkem kattu kui tavaline hambahari.

Philips Sonicare'i hambaharjaga on eriti rahul lapsed. Bluetoothi abil saab hambaharja telefoniga ühildada, muutes igapäevase tüütu kohustuse lapsele mänguliseks ja õpetavaks tegevuseks.

Kõikidele neile, kellele tundub hammaste niiditamine liiga keeruline ja tülikas tegevus, on suurepärane alternatiiv Philips Airfloss. See puhastab tugeva vee ja õhu joaga hambavahesid.

Ole tark – vali viis haiguse ennetamiseks, säästes ühtlasi aega ja raha. Võitle põhjustega, mitte tagajärgedega, ja alusta iseendast!

Uuri Sonicare'i hambaharja kohta lähemalt siit.

Jaga
Kommentaarid