Loodetavasti võtsid enne magamaminekut meigi ikka maha? Kui ei, siis on nüüd selleks aeg. Puhasta oma nägu põhjalikult meigist – ära ürita vana meigipõhja peale midagi uut luua, see ei näe kunagi hea välja.

Kasuta puhastavat toodet ka siis, kui oled eelmisel õhtul meigi maha võtnud, eelista niisutavat toodet. Seejärel vajuta silmadele külmkapis hoitud vatipatju, mis on külma vette kastetud... Milline jahutus! (Eriti hea, kui sul leiduks külmkapis spetsiaalselt silmadele mõeldud maski, nüüd on õige aeg selle kasutamiseks!). Hoia vatipatju silmadel umbes minut – vähendad nii tuntavalt silmade paistetust. Seejärel kanna nahale värskendavat silmageeli. Tupsuta seda silmade alla ja kohale suunaga väljapoole, nii ergutad muuhulgas ka lümfiringet.

Kui su huuled on kuivad ja pragunenud, kanna huultele vaseliini, huulepalsamit või huulekreemi – kanna toodet vatitikule ja keeruta seda, niisutades huuli ja eemaldades neilt surnud naharakud.

Piserda näole värskendavat jahedat näospreid – pole vahet, kas kasutad spetsiaalset näospreid või veespreid, oluline on, et su nägu saaks niisutatud ja tunneks end värskendatuna. Niisuta nahka kerge näokreemi või -geeliga.

Eelista täna kergemat meiki. Kuna su nahk on eilsest meigikogusest veel väsinud ja ei ole jõudnud taastuda, võiksid sellele puhkust anda. Kasuta vaid neid meigitooteid, mida on vaid äärmisel juhul vaja: veidi peitekreemi, kreemjat põsepuna, huuleläiget ja ripsmetušši.