Mõtled, et pead juba teist päeva järjest kuivšampooni kasutama? Ei pea! Kõigepealt tee pealaele kõrge ja tugev hobusesaba. Nüüd keera patsis olevatesse juustesse kas sirgendaja või lokitangidega kerged lained. Tee pats kaheks ja keeruta neid vastassuunas ümber juuksekummi. Kinnita juuksenõeltega. Valmis!

Kuidas luua ümber pea punutis, mis näeb välja kui kroon või peapael?

Meghan Markle, me teame su saladust. Esiteks jaota juuksed kukla juures kaheks ja punu kahele pea poolele klassikalised punupatsid. Nüüd aseta neist üks täpselt pea kohale, kinnitades juuksenõeltega ning tee teisega sama. Jah, see oligi nii lihtne.

Kuidas luua kalasaba stiilis hobusesaba?

See soeng on ilus nii eest kui tagant. Tee täpselt pea keskele seitel ja võta mõlemalt poolt, täpselt otsmiku kohalt kaks salku (kui sul oli varem tukk, mille oled nüüd välja kasvatanud, siis võta täpselt tuka osa ja jaota see kaheks). Nüüd hakka, liikudes suunaga tahapoole, klassikalist kalasaba punuma, kuid haara patsi sisse vaid pealmised juuksed ning lõpeta kohe pärast pealae kõige kõrgemat osa.

Kuidas luua pungiliku „harja“ stiilsem versioon?

Selleks vajad sa nelja patsikummi. Alusta altpoolt, jaotades juuksed ülespoole liikudes neljaks võrdseks osaks ja tehes täpselt pea keskele neli hobusesaba. See soeng näeb kõige efektsem välja neil, kellel on loomulikult tugevalt lokkis juuksed (jah, kui sul on väga sirged ja pikad juuksed, võid selle stiili vahele jätta).

Kuidas luua väikest lille meenutav krunn?

Sinu kiharad näevad välja sama värsked kui karikakrad (isegi, kui need ei ole kui ideaalsed karikakrad). Kõigepealt võta kahelt poolt kõrvade kohalt kätte kõige pealmised juuksed. Nüüd pane need lahtiste juuste peal patsi ja punu klassikaline punutis. Järgmiseks keera see esimese patsikummi kohal krunni, kinnita veel ühe patsikummiga ja oled valmis päeva vallutama.

Kuidas kanda peasalli?

Sa oled selle kandmise osas täielikus segaduses? Me tuleme appi! Pane kõigepealt juuksed kõrgesse ja tugevasse hobusesabasse, kindlustades, et ka kõige tüütum salk on kindlalt pea vastas. Nüüd seo see kõrvade kohale täpselt nagu tavalist salli ümber kaela: aseta see kuklale, pane otsmiku kohal kaks salli otsa risti, liigu uuesti taha ja seo need sõlme. Mitte keegi ei saa aru, millal sa viimati juukseid pesid.

Allikas: PureWow