Autor räägib, et kirjutas vaid oma isiklikest seksikogemustest ning tahtis seda teha võimalikult realistlikult, lootuses leida mõttekaaslasi naiste seas ning mõistmist meeste seas. Selle asemel aga loeti blogist välja peamiselt pornograafilisi kohti.

2006. aasta augustiks oli Zoe Margolis aga oma anonüümsuse kaotanud, sest ei arvestanud sellega, et tema anonüümset blogi hakkavad lugema ka tema sõbrad, naabrid, ekspartnerid, kolleegid ja perekond. Blogi külastas üle kahe miljoni lugeja ning selle populaarsus viis raamatu avaldamiseni. “Inimesi aga ei paistnud üldse huvitavat see, mida ma tahan seksi kui sellise kohta öelda, minu arvamus, nad tahtsid leida vaid teatud elemente,” kurdab autor. Kolm päeva pärast raamatu ilmumist oli tema isik tuvastatud ja meedia vahendusel rahvale teatavaks tehtud. Teadagi, avaliku elu tegelasele ei jäeta väga palju privaatsust, kuid oma elu kõige privaatsematest seikadest oli autor juba ise avameelselt maailmale teada andnud. Margolisele tekkisid nii austajad kui tigedad vihkajad.

Avalikkusega kaasnes veel ka see, et naine, kes varem võis meestega vabalt ja emotsioonideta seksida ning sellest mõnu tinda, hakkas üha enam soovima lihtsalt seda, et keegi teda hoiaks ja embaks, pakuks emotsionaalset tuge. Asi muutus naise jaoks koguni nii traagiliseks, et ta puhkes kord seksimise ajal lahinal nutma. Õnneks oli tema partneriks üks tema ekskavaleridest, kes oskas naist lohutada ega sattunud paanikasse. Naine, kes varem oli vabalt üheöösuhteid harrastanud, soovis nüüd kogu hingest leida vaid pikaajalist kindlat suhet. Seksikuulsusena polnud seda lihtne teha, kuna kõik mehed olid tema avameelse päevikuga kursis.

Margolis hülgas pikapeale oma vanad sõbrad ning muutus suheldes ebakindlaks. Ta püüdis endale kaaslast leida ka tutvumiskuulutuste kaudu, kuid paraku tundsid mehed seksikuulsuse ikka ja jälle ära. Ringi reisides sattus kodumaal seksijumalanna staatuses olev naine New Yorki ning sai meeldiva üllatuse osaliseks – seal ollakse palju vabameelsemad ning sealsed mehed ei tea Briti kuulsast blogijast suurt midagi. Kuid isegi kui teavad, ei tee sellest suurt numbrit. Üks mees koguni ütles, et tal puudub igasugune huvi naise blogi lugeda, sest eelistab lugemisele isiklikke kogemusi, rõõmustab Margolis.

Avameelne naine tunnistab, et kuigi ta pooldab jätkuvalt seda, et naised võiksid vabalt seksida ka nii, et tunded mängus pole, on kodumaal avameelitsemine talle maksma läinud selle, et peab nüüd sealt ära kolima, sest on kõikides briti meestes pettunud. Ka tunnistab ta, et talle endale on nüüd suhetes lisaks heale seksile tarvis ka emotsionaalset sidet.

Vaata ka videost:

Allikas: The Guardian