Siin on veel mõned head põhjused, miks hommikud on jooksmiseks kõige parem aeg.

See loob produktiivseks päevaks ideaalse alguse. Üks parimaid asju jooksmise juures on see, et see äratab lisaks kehale ka su meeled üles. Jooksmise ajal on võimalik mõelda läbi kõik päeva jooksul ärategemist vajavad ülesanded, mistõttu sooritad neid pärast edukamalt.

Sa näed päikesetõusu. Kuidas on võimalik, et hommikuse päikesetõusu nägemine tõstab koheselt sinu tuju? Olenevalt sellest, kus sa elad ja mis aastaaeg parasjagu on, võivad olla hommikud ainsaks ajaks, mil üldse päeva jooksul päikest näed. Päikesetõusu nägemine võib sinu tujuga imesid teha...

Hommikuti on ohutum. Ohutus peaks olema jooksmise ajal su kõige olulisem prioriteet, eriti kui sul pole võimalust metsajooksu teha ja jooksed linnatänavatel. Kui lähed jooksma kohe peale tööd, on tänavad täis närvilisi autojuhte.

Õhtud on vabad. Läksid peale tööd sõprade või sõbrannadega kinno või happy hour’it nautima, aga lubasid kõigile, et jõuad kindlasti hiljem veel ka jooksma? Tõenäoliselt seda viimast ei juhtu... Pealegi, pole ju üldse lõbus sõpradega aega veeta, kui mõte tegemata trennist sinu peas ikka veel kummitab.

Allikas: Pop Sugar