Isegi modellid ei näe fotodel head välja lihtsalt seetõttu, et nad on ilusad ja fotogeenilised. Nad on hoopis palju harjutanud. Iga inimene tunneb end kaamera ees poseerides ebamugavalt, aga need, kes end kui kala vees tunnevad, teavad oma parimaid külgi ja seda, kuidas seista, kuhu asetada oma jalad ja kuidas hoida oma käsi – nad on seda kõike vannitoa peegli ees tuhandeid kordi harjutanud.

2. Tea oma parimat naeratust

Uuri järgi, kas näed ilusam välja suure naeratusega või hoopis seksika muigega? Õpi ka selgeks, kuidas su pilk alati särav ja avatud välja näeks, et pärast poleks tulemuseks uinuv kaunitar.

3. Kuhu vaatab sinu nina?

Mitte kellelgi pole täiesti sümmeetrilist nägu ja tihti on just nina see, mis vaatab ühele või teisele poole. Uuri järgi, kuhu poole sinu nina osutab ja poseeri nii, et valgus langeks su näole sellelt poolelt. Nii jääb su nägu fotole visuaalselt kaunim.

4. Muuda oma keha peenemaks

Kui lased endast teha täispikkuses foto, hoia alakeha 45kraadise nurga all ja pööra õlgadest end kaamera poole – nii paistad peenem, ja jalgadest pikem. Aseta üks jalg teise ette, painuta eesmist põlve surudes kergelt jalga maasse – pinge jalas annab sellele parema kuju. Grupifotol aga too vaagent veidi ettepoole, mis annab su pihale parema väljanägemise.

5. Õpi valgust õigesti ära kasutama

Kui oled brünett, võta juuksed näo eest, et ei tekiks inetut varju. Blondidele mõjub aga hästi tagant tulev valgus andes su näole kauni jume.

Allikas: Allure