2. Muuda oma huuled õli ja hambaharjaga näiliselt täidlasemaks ja seksikamaks. Määri huultele ükskõik millist kosmeetilist õli (näiteks virsiku- või mandliõli, aga sobib ka tavaline huulepalsam). Seejärel võta pehme hambahari ja hõõru sellega minuti jooksul õrnalt oma huuli.

3. Kasuta särava ja niisutatud näonaha saavutamiseks oliiviõli. Oliiviõli näole masseerimine aitab muuta nahka puhtamaks, pehmemaks, siledamaks ja matimaks. Esmalt „auruta” näonahka ja seejärel masseeri näole umbes seitsme minuti jooksul õli. Parimate tulemuste saavutamiseks korda protseduuri iga nelja-viie päeva järel.

4. Mesi aitab vähendada põletikku ja vabaneda aknest. Kui avastad näolt just enne kohtingut või tähtsat koosolekut vistriku, leidub viis sellest kiirelt vabanemiseks. Määri punnile veidi mett ja jäta see 15 minutiks mõjuma. Seejärel loputa nägu leige veega puhtaks. See meetod aitab vistriku suurust vähendada, muudab selle vähemmärgatavaks ja seda on kergem meigiga varjata.

5. Kasuta põletikulise näonaha leevendamiseks silmatilku. Teine viis nendest tüütutest vistrikest vabanemiseks on silmatilgad. Niisuta vatipatja punetust vähendavate silmatilkadega ja pane see 3–5 minutiks külmkappi. Seejärel tupsuta õrnalt vatipadjaga põletikulist kohta ning vistrik muutub peaaegu märkamatuks.

6. Kodus valmistatud naturaalne meigieemaldaja. Sega klaaspudelisse (vahekorras kolm ühele) puhas vesi ja oliiviõli. Raputa tugevalt, et koostisained korralikult seguneksid ja ongi valmis!

7. Söögisooda aitab lahti saada sissekasvanud karvadest. Seda kodus valmistatud kehakoorijat on tõeliselt lihtne kasutada. Sega väikeses kausis kokku üks teelusikatäis söögisoodat, sama palju jahvatatud kaerahelbeid ja samas koguses vett. Sega korralikult, kuni saad tihke pasta. Kanna segu näole ja lase viie minuti jooksul mõjuda. Seejärel loputa sooja veega.

8. Kasuta söögisoodat silmade all olevate tumedate ringide ja kottide vähendamiseks. Lisa teelusikatäis söögisoodat klaasile soojale veele või tee sisse ning sega korralikult. Niisuta vatipatju segus ning aseta need silmade alla. Oota umbes 10–15 minutit, seejärel pese segu jäägid maha ja kasuta niisutavat kreemi. Korda seda protseduuri igapäevaselt ja märkad peagi tulemusi.

9. Banaanimask juustele annab sulle terved ja läikivad juuksed. Selle maski valmistamiseks on sul vaja ühte banaani, ühte muna, supilusikatäit mett ja pool klaasi tumedat õlut. Sega kõik koostisaineid omavahel väikses kausis, kuni saad ühtlase massi. Kanna segu juustesse ja jäta sinna mõneks tunniks. Seejärel loputa juuksed leige veega puhtaks. Kasuta seda maski kord nädalas.

10. Pikemate ripsmete saladus peitub kookos- ja lavendliõli segus. Sega omavahel kokku pool teelusikatäit kookosõli ja kaks kuni neli tilka lavendliessentsi. Kanna segu õrnalt oma ripsmetele, kasutades vatipatja või vatitikku. Kata ripsmed juurtest otsteni. Kui kasutades segu vähemalt korda nädaldas, võid varsti erinevust märgata.

Allikas: Bright Side