Armukade peigmees

“Mu sõber on fotograaf. Pildistab sageli ka pulmades. Ükskord tabas teda näkku peigmehe rusikalöök, sest tolle arvates tegi ta pruudist liiga palju fotosid.”

Isekas pruutpaar

“Kord oli mu kliendiks kohutav paarike, kes kellestki teisest ei hoolinud. Peigmees hilines registreerimisele pool tundi. Kuid sellest polnud suurt midagi – pruut jäi kaks tundi hiljaks. Pärast registreerimist kokteilidele mõeldud aja kärpisime lühemaks, et graafikusse tagasi jõuda. Pruutpaar puges aga limusiini ja jäi sinna lõpuks magama. Vastuvõtule jäid nad mõlemad nii palju hiljaks, et õhtusöök serveeriti ilma nendeta. Pruudi vanemad lahkusid varakult, pruutpaar saabus aga alles kell 23. Selleks ajaks olid pooled külalised juba läinud ja värskelt abiellunud sõimasid pulmakorraldaja selle eest läbi, et too alustas õhtusööki ilma nendeta. Pulmas oli 400 külalist.”

Kontrollifriigist pruut

“Minu kõige kohutavam pruut on olnud Ivy League’st hariduse saanud kuivik. Ta püüdis oma mänge mängida absoluutselt igaühega, kes pulmade korraldamisega seotud oli. Veidrad hood käisid tal peal üsna sageli… Peigmeest kontrollis ta ka igati. Jätsin nende nimed meelde ja sain hiljem Facebookist teada, et nad lahutasid. Mees abiellus hiljem uuesti.”

Ettevaatust, plahvatusoht!

“Ühes pulmas karjus peigmees 12aastase külalise peale, et too valele toolile istus. Asi lõppes sellega, et ta käskis lapsel ja tema vanematel pulmast lahkuda. Hiljem, kusagil õhtul, hakkas pruudi isa, kes oli üksi elav mees, ühele pruutneitsile silma viskama ja peigmees läks talle kallale. Tuli kutsuda kiirabi ja politsei arreteeris peigmehe.”

Ämmad juhivad

“Möödunud aastal oli mul kaks sellist pulma, mis korraldati mitte pruutide, vaid ämmade soovide kohaselt – kõik suuremad otsused tegid nemad, sest neil endal polnud omal ajal olnud selliseid pulmi, nagu nad soovisid.”

Ootamatu löök

“Peigmehe ema pidas pruudile maha rassistliku kõne sellest, kuidas too varastab tema poja ja abiellub vaid selleks, et saada kodakondsust ja passi. Lisaks ütles ta hulgaliselt muid kohutavaid asju. Ma pole kunagi varem näinud, et täiskasvanud mees oma ema avalikult lööks. Ega ka kedagi, kes sellise asja tõesti ära on teeninud.”

Millal, kallis?

“Mu õde abiellub reedel. Eile tõmbas ta aga sõrmuse sõrmest, viskas kihlatule näkku ja tormas paljajalu tänavale, sest küsimusele, kas mees tooks ära mõned pulmamaja kaunistused, vastas too küsimusega, millal ta peaks jõudma seda teha.”

Hull eks

“Kõige hullem lugu, mille tunnistajaks olen olnud, oli selline, et peigmehe lapse ema ja ekskihlatu saabus vastuvõtule, haaras pulmakoogi ja virutas noorpaarile pähe, karjudes ise samal ajal, kui kohutav isa on peigmees oma lapsele. Kõige selle juurde viskas ta põrandale puruks päris hea hulga veinipudeleid.”