Naadist valmistatud toit on organismile kergesti omastatav ja puhastava toimega, samuti aitab tasakaalustada seedimisprotsesse. Naat aitab kehast välja viia jääkaineid, on eriti tõhus soolade väljauhtuja, sobib ka podagrahaigetele. Kevadiseks organismipuhastuseks sobib juua naaditeed, mis mõjub nahale hästi.

Naadiomlett kahele

Peotäis noori naadilehti
2 muna
6 keskmist šampinjoni
1 šalottsibul
50 ml mandlipiima
15 g riivjuustu
kirsstomateid
Himaalaja soola
musta pipart
2 sl oliiviõli

Valmistamisaeg 10 minutit.

Pese ja kuivata naat, tükelda peeneks. Klopi munad lahti, lisa mandlipiim, Himaalaja sool ja pipar. Haki šalottsibul, viiluta šampinjonid ning prae need kergelt oliiviõlis läbi. Pane pool naadikogust lahtiklopitud munasegusse ning vala pannile. Puista peale ülejäänud naat ning riivjuust. Küpseta keskmisel kuumusel ja serveeri kirsstomatitega.

Loe edasi naadi tervislike omaduste kohta, millistesse toitudesse veel naati lisada ja millal ei tasuks naati süüa: http://tervisliktoitumine.ee/organismi-puhastav-naadiomlett/