- 3/4 klaasi kookosepiima
- 1 küps hurmaa
- 1/2 kooritud ja tükeldatud apelsini
- 1 teelusikas kookoseõli
- 1 supilusikas kaerahelbeid
- 1 teelusikas värskelt riivitud ingverit
- 1/2 teelusikat värskelt riivitud kurkumit

Blenderda kõik koostisosad, kuni saad ühtlase, koorese konsistentsi.

Kaneeli- ja viigimarjasmuuti

- 1 klaas vett
- 1 supilusikas mandlivõiet
- 1 puhastatud pirn
- 3 supilusikat kanepiseemneid
- 3 värsket või kuivatatud viigimarja
- paari sentimeetri pikkune jupp ingverit
- 1/4 teelusikat jahvatatud kaneeli

Blenderda kõik koostisosad, kuni saad ühtlase, koorese konsistentsi.

Küpsetatud õuna- ja kurkumismuuti

- umbes 7cm pikkune jupp kurkumi juurt
- 2 haput õuna
- poole sidruni mahl
- 1 teelusikas riisisiirupit (võib ka välja jätta)
- 1 klaas vett
- 1/4 klaasi kaerahelbeid
- 1 teelusikas mandlivõiet
- paari sentimeetri pikkune jupp ingverit
- natuke kõrvitsaseemneid kaunistamiseks

Eelsoojenda ahi 190 kraadi juures. Tükelda koorimata õunad ja aseta need pannile. Lisa kurkum, sidrunimahl ja siirup, kui kasutad seda, ning grilli 25 minutit või kuni õunad muutuvad kergelt kuldseks. Blenderda need ja ülejäänud koostisosad ühtlaseks massiks. Kaunista smuuti kõrvitsaseemnetega ja naudi jooki kuni see on soe!

Allikas: Vogue