1. Harja juuksed läbi

Enne duši alla minemist harja oma juuksed õrnalt läbi – see ergastab peanaha verevarustust, nii pole su juuksed pesema asudes pusas ja lahtised juuksekarvad jäävad harja külge, mitte ei satu äravoolu.

2. Tee juuksed märjaks ja kanna neile šampoon

Tee juuksed sooja veega märjaks – väldi kuuma vett, kuna see kuivatab liigselt peanahka. Nüüd kalla käele šampooni (piisab u kahe eurose mündi suurusest kogusest), kanna see juustele ja alusta juuksejuurte juurest õrnalt masseerimist ning liigu juukseotste poole. Kui sul on pikad juuksed, võid ka rohkem šampooni kasutada, kuid pea meeles, et oluliselt suurem kogus ei taga sulle puhtamaid juukseid…

MĀDARA rikkalik siidine šampoon koos põhjamaise nõgese ja küdooniaga. Sobib õrnadele ja kahjustatud juustele ning aitab ennetada juuste katkemist ja otste lõhenemist. 14,55 €

3. Masseeri peanahka

Enamik inimesi loputab šampooni maha niipea, kui see on ühtlaselt vahutama hakanud. Kuid see on viga. Masseeri enne loputamist oma peanahka sõrmeotste abil ringjate liigutustega paari minuti vältel – just nii, nagu juuksur teeb. Massaaž ergastab peanaha vereringet ja aitab kõigel väärtuslikul, mida šampoon sisaldab, ka tegelikult juusteni jõuda.

4. Loputa

Nüüd on aeg šampoon juustest välja loputada. Reguleeri vesi leigeks ja loputa põhjalikult. Kui oled kindel, et šampoon on välja loputatud, pigista juuksed õrnalt nii kuivaks kui saad.

5. Kasuta palsamit

Niisiis, mida vähem su juuksed praeguseks tilguvad, seda parem – vastasel juhul jookseb su väärtuslik palsam lihtsalt mööda märgi juuksekarvu maha ning ei saa toimida nii, nagu vaja oleks. Võta palsamit ja masseeri see õrnalt juustele alates nende keskpaigast kuni otsteni. Hoia seda peas nii kaua, kui tootel kirjas.

Wella Professionals SYTEM PROFESSIONAL LUXEOIL Keratin Conditioning Cream kreempalsam on igapäevane pehmendav ja siluv hooldus kõikidele juuksetüüpidele. Kreempalsam kaitseb juukseid välispidise stressi eest ja hooldab neid luksusliku argaania-, jojoba- ja mandliõliga. Hoia juustes 30 sekundit. 21,20 €

6. Loputa jaheda veega

Loputa palsam juustest välja jaheda veega – see on oluline, kuna jahe temperatuur “sulgeb” juuksekarva pealmised kihid. See kindlustab, et juuksed on tugevamad ja ka läikivamad.

7. Kuivata õrnalt

Pigista õrnalt rätikuga juustest vesi välja ja kui vaja, siis föönita. Föönitades jälgi, et teeksid seda suunaga ülevalt alla ja liiguta fööni pidevalt, vältides ühe piirkonna liigset “kuumutamist”. Kasuta kindlasti kuumakaitsevahendit.

Allikas: Diply