Oled julge naine ja armastad tähelepanu keskpunktis olemist – sinu enesekindlus on miski, mida teised kadestavad. Sinu elus on oluline roll naudingutel ja teiste arvamus sind juba naljalt rivist välja ei löö.

Kuigi kehaaugustamised on tänapäeval levinud, kõnelevad need siiski kandja kohta nii mõndagi. Inimesed, kes on endale lasknud paigaldada huule- või keeleneedi või augustanud end muud moel, võitlevad kas teadlikult või alateadlikult teatud ühiskondlike normide ja sotsiaalsete reeglite vastu. Kindlasti mängib oma rolli ka teatav janu tähelepanu järele ja soov teistest erineda.

Väärtustad ajas kestvaid väärtusi ja ei jookse iga uue trendiga kaasa. Pärlid on aegumatult klassikalised, mis annavad pea igale rõivakomplektile hoopis väljapeetuma ilme.

Ükskõik, kas need näevad välja nagu kunstiteosed või on veidi lihtsama disainiga, räägib see sinu kohta vaid üht – hindad originaalsust ja sulle meeldib kanda midagi sellist, mida teistel ei ole. Kui hindad käsitööehteid, siis tõenäoliselt oled ka juba ise midagi kokku meisterdanud – see näitab ka su tavalisest kõrgemat loovust ja püsivust.

Kui sulle meeldib kanda mitmeid käevõrusid või kaelakeesid koos, siis proovid alateadlikult neile kehapiirkondadele enam tähelepanu tõmmata. Lase käia!

Kui kannad aeg-ajalt perekonnareliikviaid või sulle lihtsalt meeldivad ehted, mis on vanad ja väärtuslikud, kõneleb see sinu sentimentaalsest poolest. Kui paljud pelgavad kanda ehteid, mida on varem ka keegi teine kandnud, siis sina pole üks nendest naistest.


Allikas: All Women Talks