Lükka tagumik taha. Enne, kui saad hakata mõjutama keha ülemist osa, pead ette võtma alumise. Seega, ära suru keha vaagnaosa kokku. Vaagnaluud ja selle kohal olevad kaks luud peavad moodustama justkui kolmnurga, mis omakorda moodustab maapinnaga ristsirge. Selleks, et just õige tasakaal leida, pane käed puusadele.

Vii ribid ettepoole. Nüüd, kui sinu vaagnaluud on sirged ja õiges asendis, pead ka selle kohal oleva rinnakorvi paika saama. Kujutle, et vaagnaluu ja rinnakorv on kui torso ehitusblokid. Kui viid rinnakorvi vaagnaluust kergelt ettepoole (selle asemel, et lasta sel lihtsalt taha vajuda), aitab see muuta sinu torso pikemaks, mis juba iseenesest aitab kõhulihased sisse tõmmata. Mõtle nii – sinu rinnakorv liigub kõigepealt üles ja siis ettepoole. Kui ribid ja vaagnaluu on korrektses asendis ning kõhulihased asetsevad rohkem suunaga selgroo poole – ilma, et sa suruksid oma tagumiku pingesse või tõmbaksid selja küüru – aitab see kogu seljaosas säilitada neutraalset asendit.

Ava rind. Küürus seljaga istumine tekitab olukorra, kus õlad rulluvad korraga ette- ja sissepoole, sulgedes seega kogu rinnaosa. Sa ei pea tegema muud, kui mõtlema, et surud õlgu nii kaugele külgedele kui suudad. Sinu rinnak on tegelikult rinnakorvi keskmine osa, seega protsessi järgmine samm on just selle koha ette- ja ülespoole suunamine, mis aitab paika seada ka kogu rinnaosa.
Need lihtsad rühi paika seadmise sammud toimivad alati – ükskõik, kas oled bikiinides või trikoos, kannad õlgu paljastavat kleiti või lihtsalt lühikesi pükse. Sa mitte ainult ei näe väga hea välja, vaid ka sinu selgroog on hea rühi eest tänulik.

Allikas: Pop Sugar