See on looduslik orgaaniline isepruunistuv losjoon, millega saavutatud tulemused on nähtavad koheselt.

Kas võib öelda, et spreipäevitus on ohutum kui solaarium?

Spreipäevitus on vana uus, mis kerkib praegu uuesti päevakorrale. Kõik on kuulnud päikese ja solaariumi kahjulikkusest. Inimesed on hakanud otsima neile alternatiive ja mis see saakski muu olla kui spreipäevitus – suhkru baasil looduslik vedelik. Inimesi on hirmutanud ära poodides pakutavad isepruunistuvad kreemid, mis jätavad nahale kollased ja oranžid laigud ning määrivad riideid, spreipäevitusega sellist ohtu ei ole.

Kuidas toimub spreipäevituse protsess?

Kompressori ja püstoliga kantakse spreipäevituse lahus näole ja kehale, mis tagab ühtlaselt kauni ning triibuvaba jume. Klient tunneb nahal vaid kerget mõnusat nn õhu puhumist, kuna spreilahus kantakse peale väga madala surveõhuga.

Kas spreipäevituse juures on mingisuguseid ohte?

Losjoon puudutab ainult naha pealmist pinda, seega ei ole spreipäevitus ka mitmekordsel kasutamisel mitte mingil moel tervisele kahjulik. See on uusim viis saada loomulik päevitus ilma kahjulike UV-kiirguste ning põletusteta. Samuti ei ummista see poore ega tekita naha enneaegset vananemist.

Et spreipäevitus jääks nahale veatult ja ka kestaks, on enne ja pärast seda vajalikud teatud tegevused.

Enne spreipäevitust:

• Koori hoolikalt nahka, et saada maksimaalselt ühtlane tulemus ja püsiv päevitus.

• Samal päeval ära ennast kreemita, ära kasuta õlisid, parfüümi, raseeri ega vahata päevitatavaid kohti.

• Enne päevitamist puhasta hoolikalt nägu meigist.

Pärast spreipäevitust:

• Peale spreipäevitust ei tohiks vähemalt 6-8 tunni jooksul ennast pesta, käia saunas või ujulas ega tugevalt higistada (väldi tugevat trenni). Päevituslahus kantakse nahale esmase, ajutise pruunistujaga. Esimesel pesul ajutine värv eemaldub ning püsiv päevitus jääb.

• Protseduurile tulles on soovitav kanda tumedaid riideid, kuna ajutine pruunistuja võib anda heledatele riietele värvi (tavalises pesus tuleb see kergesti maha).

• Päevituse toon ja püsivus on igal nahatüübil erinev. Palju sõltub ka järelhooldusest – mida rohkem nahka niisutad, seda ühtlasem ja kestvam on tulemus.