Foto: Vida Press

Teksaseelik
Meie kliimaga suveperioodil on vaid piiratud aeg, mil seelikuga käia saab. Seega tuleb seda nutikalt kasutada. Viimasel ajal ülipopulaarseks saanud teksariide tagasitulek on oma tee leidnud ka seelikuteni. Lyst raporteerib, et nende veebilehel on teksaseeliku otsing tõusnud märkimisväärsed 46 %. Ka Pinteresti sõnul on seelikud uuteks lühikesteks püksteks, kuna võrreldes eelmise aastaga on nende leheküljel just teksariidest seeliku otsingustatistika kasvanud 51 %.

Foto: Vida Press

Hawaii-stiilis mustrid
Kuigi meestemoes on eriti särke kaunistavad rikkalikud Hawaii mustrid juba mitu hooaega kuulsust kogunud, on naised alles hiljuti samasugusele mustrile tähelepanu pöörama hakanud. Lysti andmetel otsiti juba selle aasta kevadel nii särke kui kleite, mida kaunistab värviline Hawaii muster, enam kui 180 000 korda.

Foto: Vida Press

Trikoo
Sellest, et trikoo on käesoleva suve kõige populaarsem rannarõivas, oleme me juba rääkinud. Nüüd toetab sotsiaalmeedias levivat staaritrendi ka reaalne statistika. Lyst annab teada, et trikoo on kõikidest teistest rannariiete stiilidest märkimisväärselt kõige populaarsem, täpsemalt on võrreldes eelmise aastaga nende populaarsus kasvanud 232 %. Ka Polyvore’is otsitakse trikoosid võrreldes kaheosaliste bikiinidega 25 % enam. Kuna üheks selle suve hittkomöödiaks on uus „Rannavalve“ versioon, on sarnaselt linateosele kõige populaarsemaks just punast värvi trikoo.

Foto: Vida Press

Ruudud
Kuigi ruudulisi mustreid võib märgata pea igal hooajal, on otsingumootorite andmetel nende populaarsus sel suvel eriliselt kasvanud. Pinterestis otsitakse ruudumustreid tervelt 100 % rohkem kui aasta tagasi. Ka Instagramis võib üha enam ruute näha ning olgem ausad, selline muster näeb piltidel väga hea välja.

Foto: Vida Press

Roosa
Kas see tuleb üllatusena? Roosa on juba mõnda aega olnud ülipopulaarne värv. Pinterest raporteerib, et roosat tooni esemete otsing on nende veebis kasvanud uskumatud 2400 % võrreldes aastaga 2016. Ka tippmoebrändid ja kuulsused (nagu pildil olev näitlejanna Zendaya) avaldavad armastust just roosale värvile.

Foto: Vida Press

Kõhukott
Kuulsuste seas on kõhukotid ülimalt populaarseks stiili elemendiks. Seda tõestab eriti hästi Kendall Jenner, keda taolise kotiga nüüd pea kõikjal näeb. Gucci näitas ühes oma hiljutises kollektsioonis samuti tikanditega kaetud kõhukottide uusversiooni ning juba on teada, et need on hetkel brändi üheks kuumimaks müügihitiks. Ka mitmed teised moemajad nagu Balenciaga, Kenzo, Alexander Wang ja bränd Supreme on just neid kotte enam looma hakanud. Lysti andmetel on kõhukottide otsing võrreldes eelmise suvega kasvanud 262 %. Ühe nädala jooksul otsib interneti vahendusel kõhukotti keskmiselt 8000 inimest. Tõeline moehitihoiatus!

Foto: Vida Press

Õlekõrrest kott
Järjekordseks sotsiaalmeedia lemmikuks on suur õlekõrtest valmistatud rannakott. Pinterestis otsitakse just taolisi kotte nüüd 125 % enam ja Polyvore’is 55 % rohkem kui eelmisel aastal samal ajal.

Allikas: Fashionista