Viimasel ajal… Ei, alustan uuesti. Juba paar aastat olen märganud tendentsi – mehed on hakanud avalikult sõna võtma teemal joome vähem

Vist Henrik Kalmet oli poolt, et mehed peaksid vähem jooma. Ta rääkis ka murest, kuidas kaasnäitlejad olid enne etenduse algust pisut purjutanud. Tõsine asi tegelikult. Maksad teatri- või kontserdipileti eest, et näha kunstnikku laval auru all tegemas midagi, mida võiks pigem kainelt teha.

Eks ole isegi laval käidud nii, et enne on liialt võetud. Õnneks olid teinekord pealtvaatajad ise pidusemas meeleolus kui esinejad. Muusikutel on tihti mure alkoholiga – et viimast ikka läheb enne esinemist.

Kujutlege ise: lahkud Tallinnast näiteks Tartusse mõnda ööklubisse esinema. Jõuad kohale kell kuus õhtul. Tuled pannakse klubis põlema. Lambid on nii magusasti sätitud baarileti taga olevale riiulile, kus üksteise kõrval helendavad pudelid. Üks ilusam kui teine. Siis mängid tühjas saalis kitarri ja vahid neid pudeleid. Neelud hakkavad vaikselt käima, sest tühjas klubis on natuke jahe ka ja võiks ju mõne pitsi abil sooja saada.

Jaga
Kommentaarid