Anne & Stiili aasta naiseks 2017 kuulutati Kristel Kruustük. “Valisime Kristeli aasta naiseks, et julgustada naisi rohkem tegelema ettevõtluse ja tihti tüüpiliselt meeste erialaks peetava infotehnoloogiaga. Kristel on ere näide, et see valdkond sobib naistele suurepäraselt ja nad võivad selles väga edukad olla. Seda tõestab ka Kristelile tänavu juba antud aasta noore ettevõtja tiitel,” ütles Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus.

"Seksi ja linna" teemalisel galal kuulutati välja ka Anne & Stiili ilulemmikud ehk parimad enam kui 266 tänavu turule jõudnud ilutootest. Valiku tegi põhjaliku testimise järel žürii, kuhu kuulusid Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus, Anne & Stiili ilutoimetaja Reet Härmat, kolumnist ja muusik Stig Rästa, multitalent Kalle Sepp, muusik Tanja Mihhailova-Saar, Stiil.ee peatoimetaja Merje Merdik, muusik Elina Born, meikar Gerda Miller, TV3 reporter-toimetaja Anna-Maria Makko ja fotograaf Olga Makina.

Võidutoodete nimekirja leiad iluportaalist Stiil.ee.

Galal esitleti Tiina Talumehe kollektsiooni "FE MALE". Agentuuri EMA modellide soengud tegi PR Juuksurisalong ja jumestuseks kasutati GloMineralsi tooteid.

Anne & Stiili galaõhtu partnerid on sel aastal Tere, MyFitness, Balbiino, Lavendel Spa, EMA Model Management, GloMinerals, Tiina Talumees, PR Juuksurisalong, Prike, V Spaahotell ja Konverentsikeskus, Photobooth Estonia, Stiil.ee, Uncle Paul, Corny müslibatoonid, ehtebränd Expressions, Chicco, Acqua di Parma, L’Occitane en Provence, TurBliss, Dr. Bronner’s, Thaya Shop & Salon ja Shishi.

Jaga
Kommentaarid