“Hüperborea on minu jaoks meelteseisund - viibimine salajases paradiisiaias, kus valitseb igavene õndsus ning tunne on kõikvõimas. Just sellised emotsioonid saadavad mind kodumaa metsades ja laantes ringi seigledes ning liivarannas rullides,” kommenteerib moelooja.

Etenduse tarbeks valmisid Liisi Eesmaa ja arhitekt Sille Pihlaku koostööna ka unikaalsed peakatted - ulmelised nokad ja kübarad, mis on inspireeritud kiili tiibadest. Lisaks nii laserlõikuses valminud kui 3D-prinditud peakatetele tõi moeetendus lavale esimesed omanäolised 3D-prinditud moeaksessuaarid, mida aitas teostada Shaperize. 

“Idee kiili tiibadest tekkis uue kollektsiooni fookuses olevast Hüperborea müüdist. Hüperborea saarele pääses vaid läbi õhu ja visualiseerisin, kuidas imelised tiivulised olendid nagu kiilid transpordivad saarele jumalaid. Sille oma arhitektuurialaste teadmistega lahendas peakatete tehnolooglise poole ja töötas välja 3D-joonised,” kirjeldab moedisainer Liisi Eesmaa moe-, arhitektuuri- ja 3D-maailma kohtumist.

Vaata kollektsiooni siit: