Dior


Salvatore Ferragamo

Kuumad rütmid
Inspireerituna kirglikust flamenkost ja Ladina-Ameerikast on disainerid loonud satsilisi ja narmastega rõivaid ning kasutanud dramaatilisi ja sügavaid värvikombinatsioone.


Givenchy


Dolce & Gabbana


Celine, 

Meestelt näpatud
Naiste- ja meestemood seguneb üha enam ja enam! Saabuval hooajal on nii mõnigi maailmakuulus moebränd rõivastanud naised mehelikesse (nt militaarstiilis) pükskostüümidesse, mantlitesse – õnneks pole unustatud lisada naiselikke detaile, seega tulemuseks on huvitav kontrast naiselikkuse ja mehelikkuse vahel.


Michael Kors


Gucci


Marc Jacobs

Romantikaajastu

Tugevate, meestemoest inspireeritud disainide kõrval on moelavadel olulise rolli võtnud ka selgelt naiselikud rõivad (vihjed: puhvvarrukad ja rõhutatud taljejoon), mis tehtud pitsist ja läbipaistvatest kangastest. 


Alexander McQueen


Louis Vuitton

Meremehestiil
Meremehestiil on alati moes, kuid enamasti võidutseb see kevadeti ja suviti. Seekord kandub trend selgelt ka sügis-talvesse. Sobilik nii kontorisse kui vabal ajal seilamiseks.


Salvatore Ferragamo


Isabel Marant

1960ndad on tagasi
Kui kevadel räägiti 1970ndate domineerimisest, siis sügishooaeg viib sind veel kümnendi võrra tagasi. Svingi moelainel ja avasta oma sisemine Twiggy!


Calvin Klein


Fendi


Prada

Allikas: Harper's Bazaar