Goldtime alustas Eesti ehtedisaini konseptsiooniga eelmise aasta suvel ja tänu just klientide suurele huvile on laiendatud kollektsioonide mitmekesisust suuremates kauplustes.

Tanel Veenre toob lavalaudadele oma erakordsest tulevikumaterjalist – stabiliseeritud puidust – seeria "Imelised tiivulised". Värske seeria liblikad ja nahkhiired on saanud endale tähistaevased rüüd, mille iga muster on kordumatu.

Lummuse uus kevadkollektsioon kannab nime “EV100”. Lummuse poolt loodud Eesti Vabariigi aastapäeva kollektsioon lähtub meie riigi ametlikust juubelilogost, millest Lummuse disainerid Krista Lehari, Gvido Valickis ja Birgit Skolimowski on loonud oma tõlgenduse. Kaelakee “Ärkamine”, mansetinööbid “Algus”, lipsunõel “Siht” ning sõlg “Tee” – kõik need ja ka teised kaunid disainehted räägivad meie sajaaastast kujunemislugu läbi oma vaatenurga.

Eesti käekellabränd AEGAON on samuti jõudnud Goldtime brändiportfelli. Esitlusele tuleb nende ülipopulaarseks ostutunud eri värvilahendustega "Tabula Rasa", mis on pühendatud Arvo Pärdi 80. juubeliks. Kell on saanud nime just tema samanimelise suurteose järgi. Esitlusele tulevad ka Woochi puidust kellad, mis on saanud alguse innovatiivsetest Eesti koolinoortest. Kellabränd üllatab nüüd ka teiste aksessuaaridega.

Kaheksa ehtedisaineri loomingu seab ühtseks etenduseks stilist Katrin Aasmaa. “Tegelen meestemoe disainiga, esitasin oma kollektsiooni ka eelmine kevad Tallinna moenädalal. Kes seda nägi, teab kindlasti, et mulle meeldivad väga erilised aksessuaarid ja seetõttu on mul meeletult hea meel teha sel aasta koostööd Goldtime’iga," ütleb Katrin.