“Aastal 2006 juhtus mu kõige suurem avalik prohmakas. Seoses kuninganna Elizabeth II visiidiga Eestisse disainisin tollasele presidendiprouale Evelin Ilvesele hirmkiiresti – kahe nädalaga – kolm kostüümi. Teiste hulgas pika roosa korsettkleidi, mis leiti olevat jube ja maitsetu.

Sain rahvasuus korralikult läbi nahutatud. Ja siis see “hirmus inimene” ehk mina otsustas veel teha moešõu hiiglaslikus telestuudios, kus toona toimusid saate “Tantsud tähtedega” salvestused. Ennekuulmatu! Lugesin kommentaare, kus mind materdati. Küsiti, kuidas üldse julgen edasi tegutseda. Pahandati, et kõigepealt rikkusin presidendiproua Lilleorg väljanägemise, nüüd ostsin end telesaatesse, laskmaks liugu odaval kuulsusel.

Tegelikult muidugi korraldasin šõu ise. Ei olnud meil ühtegi toetajat, ainult mu mees aitas mind. Olin tohutult närvis, kui 25. novembril sõitsime Peterburi teel asuvasse stuudiosse. Kõledal õhtul tuli šõule 400 inimest, mis oli sel ajal suur number. Kollektsioon “Kutse Argentina tangole” oli hästi kirju ja eklektiline, nüüd ei tahaks ma seda vaadatagi. Kui vähe oli mul siis üldist visiooni…!” 

Jaga
Kommentaarid