Poks meeldib talle eelkõige seetõttu, et see vajab tugevat keskendumist. “Sean fookuse just sellele hetkele ja trennile. Kui lähen näiteks jooksma, siis saan mõelda millele iganes – mida veel samal päeval teen, mis homne toob… Poks aga sunnib hetkele keskenduma ja ma armastan seda.”

Adriana jälgib väga hoolikalt, mida suhu pistab. “Pean väga jälgima, mida söön, kuna ma pole enam noor. Olen 33 ja usun, et oled see, mida sööd. Tahan elada väga pikalt ja toitumisharjumused on siinkohal väga olulised. Mul on kodus ka kaks last, tahan neile heaks eeskujuks olla. Ma tõesti püüan toituda nii tervislikult kui vähegi võimalik. Köögiviljad, proteiinid, õige kogus süsivesikuid… Kuna mu ainevahetus aeglustub, pean olema eriti ettevaatlik,” rääkis modell.

Peale trenni joob Adriana alati proteiinikokteili. “Sinna võib sisse segada banaani, mandlipiima, vett või mida iganes soovid. Joon seda iga päev pärast trenni ja see on eriti oluline, kui tahad lihaseid kasvatada.”

Millega ta end pärast moe-show'sid “premeerib”? “Peale Victoria's Secreti moe-show'd on tavaliselt mu ema ja sõbrad koos minuga – tähistame seda ühise õhtusöögiga.”

Allikas: Elle.com