Kui sündima peaks tütar, siis on Meghanil talle juba üks kingitus plaanis. 2015. aastal ütles Meghan väljaandele Hello!, et ostis Cartieri French Tank käekella, kui ta sai teada, et seriaali "Suits" tehakse ka kolmas hooaeg. Meghan lisas, et kulutas üüratult ja ostis variandi, mis on kahes toonis. "Kella taha on graveeritud M.M-ilt M.M-ile ja ühel päeval tahan selle kinkida oma tütrele," lisas naine. Muuseas nimetatud kell maksab Amazoni netikaubamajas ligi 5300 dollarit.

Emaks olemine oli Meghani unistus. 2016. aastal ütles Meghan ajakirjale Lifestyle, et kui temast sai edukas näitlejanna, siis teadis ta, et järgmiseks soovib ta luua pere. "Tasakaal on väga oluline. Mu karjäär valmistab mulle palju rõõmu ja olen saanud maailmas reisida ning näinud imelisi asju, kuid oleks ka väga tore olla paikne ja panna alus oma perekonnale," ütles Meghan.

On üks raamat, mida Meghan sooviks oma lastele tutvustada. 2015. aastal avalikustas Meghan, et sooviks oma lastele lugeda Shel Silversteini teost "The Giving Tree".

Meghan mõtleb juba ette, mida võiks lastele osta. Märtsikuus külastasid Meghan ja Harry Belfasti, kus naine poetas vihje plaanist saada prints Harryga järglaseid. Meghan ja Harry vestlesid erinevate ettevõtjatega, kes tootavad beebile mõeldud tooteid. Tollal ütles Meghan väljaandele Hello!, et ühel hetkel vajavad nad neilt kõiksuguseid asju.

Allikas: harpersbazaar.com