Jäärad võivad olla lõbusad ja seiklushimulised, aga ka neil oma tumedam pool. Kui Jäära vihane pilk peaks aga sinu peale sattuma, siis hoia piip ja prillid. Jäär võib oma sõnadega muutuda väga teravaks ja teha palju haiget. Mida rohkem ta ütleb, seda rohkem ta öelda tahab ja ühel hetkel võib Jäära tuju minna nii hulluks, et on tunne, et lahti on läinud sõda.

Sõnn (20. aprill - 20. mai)

Sõnn on äärmiselt kangekaelne ja mida rohkem teda millegi osas tagasi tõugatakse, seda rohkem ta tahab vastu suruda. Näiteks vaatad, et Sõnn räägib kellegagi rahulikult juttu ja ühel hetkel muutub olukord tuliseks. Sõnn ei hakka asju loopima või karjuma, aga see ei tähenda, et ta poleks vihane.

Kaksikud (21. mai - 20. juuni)

Kui Kaksik saab pahaseks, hakkab ta oma teravate sõnadega vastase kõri pitsitama. Kuidas ja miks Kaksik aga vihastab, jääb sageli selgusetuks, sest Kaksik võib vihastada mingi täiesti suvalise asja peale ja samas võib mõni asi, mis muidu Kaksikut vihastaks, jätta ta täiesti külmaks. Niisiis on raske ette näha, millal Kaksik vihastada võiks.

Vähk (21. juuni - 22. juuli)

Kui asi puudutab tundeid, on tõenäoline, et Vähk reageerib üle. Kui Vähk vihastab millegi peale, siis tõenäoliselt hakkab ta nutma. Vahel võib see juhtuda mõne täiesti suvalise asja peale. Kui Vähil tekib taoline tuju, siis möllabki tema sees üheaegselt palju erinevaid emotsioone.

Lõvi (23. juuli - 22. august)

Lõvi vihastab siis, kui teda välditakse või arvatakse vähetähtsaks olevat. Kui Lõvi arvab, et teda ei toetata või ei võeta kuulda, siis tõenäoliselt keeb kastrul üle ja Lõvi vihastab. Sellisel puhul võib Lõvi hakata mõtlema, et inimesed, kes teda tavaliselt toetavad, on nüüd tema vastu. Kui Lõvi vihastab, siis on see tavaliselt küllaltki dramaatiline, sest nad soovivad, et neid oleks kuulda.

Neitsi (23. august - 22. september)

Neitsi võib väliselt jätta rahuliku mulje, kuid sisemiselt pulbitseb ta vihast. Eriti siis, kui ta tunneb, et teda on ära kasutatud või tema pingutusi pole tähele pandud. Ühel hetkel nad vihastavad ja Neitsit ümbritsevad inimesed saavad näha tema tõelisi emotsioone. Hiljem aga asi tasakaalustub jälle.

Kaalud (23. september - 23. oktoober)

Kaaludele on omane koguda endasse emotsioone seni, kuni ta ei suuda neid enam ohjata ja purskab need korraga välja. Lisaks ei salli Neitsi sugugi seda, kui talle hõõrutakse nina alla midagi, milles ta pole süüdi. Neitsid hoiavad meeles ka asju, mis nendega juhtusid, kui nad olid väiksed ja teevad sellest üldistavaid järeldusi. Näiteks kui Neitsit hammustas koer ajal, kui ta oli laps, siis arvab ta edaspidi, et kõik koerad on kurjad ja hammustavad.

Skorpion (23. oktoober - 21. november)

Kui Skorpion arvab, et teda on reedetud, talle on valetatud või tema armastusele pole vastatud, siis hoia alt, sest sealt võib tulla tõeline vihapurse. Sellises olukorras on Skorpioni jaoks kõik mustvalge. Samas on see mõistetav, sest Skorpion võib näha asju küllaltki mustvalgetes toonides.

Ambur (22. november - 21. detsember)

Amburil on halb komme teha järeldusi teiste inimeste emotsioonide põhjal ja võtta asju südamesse. Kui Ambur tunneb, et talle tegi keegi ülekohut, siis võib talt oodata suurt reaktsiooni. Amburi jaoks pole mingi mure öelda inimestele asju otse või nii nagu need on: otse näkku, telefoni või kirja teel.

Kaljukits (22. detsember - 19. jaanuar)

Kui Kaljukits kasutab sõnu nagu "võiks" või "peaks", siis on ta hinnanguid andvas tujus. Sageli lendavad need karmid hinnangud aga iseenda suunas. See muudab Kaljukitse tuju aga veel halvemaks. Kui Kaljukits tunneb, et kukkus milleski läbi või ei tulnud tal miski nii hästi välja nagu ta oleks ise soovinud, siis hakkavad teda ärritama asjad, mis teda muidu üldse ei ärritaks. Näiteks võib Kaljukitse ärritada siis see, kui keegi hääldab ta nime valesti või teeb ta kohta mingeid järeldusi, mis tegelikult ei vasta üldse tõele.

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar)

Ära võta Veevalaja parkimiskohta ära või sõida talle liikluses ette. Kui asi puudutab liikluseeskirju, on Veevalaja selles äärmiselt pedantne. Veevalajad on inimesed, kellele meeldib teistele õppetunde anda, mistõttu pole mõtet sattuda lolli olukorda, mis võib lõppeda halvasti.

Kalad (19. veebruar - 20. märts)

Kalad nutavad palju ja nad nutavad sageli asjade üle, mis ei tundu teistele inimestele nutmist väärt. Samas võivad Kalad hakata peaaegu kõige peale nutma. Nad on väga tundelised inimesed ja kurva armastusfilmi juurde kuulub kindlasti üks peatäis nuttu. Kalad on tõeliselt emotsionaalsed ja neid võib nutma ajada või vihastada väga palju asju.

Hea lugeja, millisest tähemärgist oled ja mis vihastab sind kõige rohkem?

Allikas: popsugar.co.uk