Seda nõuannet sa mujal ei kohta, kuid tegelikult see toimib. Pese juukseid palsamiga, mitte šampooniga. Kasta juuksed iga päev hoolikalt märjaks ja “pese” palsamiga. See tagab seongule meeldiva lõhna ja kena välimuse.

Kasuta juuksemaski palsamina

Hea uudis on see, et maski kasutamine põhjendab end ise. Halb on aga see, et odavad juuksemaskid palsamina ei toimi. Otsi mõni selline mask, mille tootekirjelduses sisaldub sõna „taastav“.


Blondidele juustele õige palsam

Kasuta lillaka või hõbedase tooniga palsamit, mis kaitseb juuksevärvi selle kollakaks muutumise eest. Piisab ühest kasutuskorrast nädalas.

Salongihooludsed

Mitmekordselt töödeldud juuste puhul on oluline hoida tasakaalu proteiini ja niiskuse osas. Kahjustatud juustele mõjub hästi näiteks proteiiniteraapia – kui järgmisel korral juuksurisse lähed, uuri selle kohta rohkem.

Kuumtöötlus ja pähe jäetavad tooted

Sa oled otsustanud oma juuste eest paremini hoolitsema hakata? Tubli, aga seejuures jälgi ka, et sa neile jätkuvalt liiga ei teeks. Ära kasuta mitte kunagi lokitange või sirgendajaid ilma et oleksid eelnevalt juustesse pihustanud spetsiaalset kuumakaitsevahendit. Saa sõbraks ka pähejäetavate palsamite ja muude niisutusvahenditega – su juuksed muutuvad üsna pea säravamaks!

Allikas: The Coveteur