Kevade saabudes soovitakse tihti oma välimust muuta. Kui päike tuleb välja, siis tekib naistes alati kui adrenaliin – salongis on seda hästi näha, näiteks kui jutt mõnest protseduurist läheb liikvele, siis soovivad kõik seda katsetada. Lõpuks on kogu salong väga elevil ja tekib teatav massipsühhoos (naerab — toim.).

Kui rääkida muutustest, siis naised, kes on olnud tumeda peaga, soovivad triipe ja tihti on suve alguseks brünettidest saanud blondid ning lühikese küüne austajatest pikkade küünte kandjad. See on tegelikult igal kevadel nii. See ei kehti ainult naiste vaid ka meeste puhul. Näiteks on meeste seas populaarne juuste püsimeik, mis sobib meestele, kes kiilanevad või kelle meelekohad on hõredamad. Kui mehed muidu ei uuri ega küsi, siis päikese tulekuga soovivad ka mehed enda juures midagi nii-öelda parandada.

Kõige populaarsemaks iluteenuseks on kevadel pediküür. Tegelikult võiks varvaste eest hoolt kanda igal ajal, mitte vaid kevade tulles. Kindlasti pööratakse rohkem tähelepanu juustele, küüntele ja näohooldustele. Ka meie salongis on populaarne Catiovital näohooldus, millega kaasneb ka mõnus ja lõõgastav seljamassaaž, kuna just näohooldused aitavad vabaneda väsinud ilmest.

Küüntest rääkides on moodi tulnud jälle nude-toonid ning lillekesed. Uus moodus küüntele lillekeste tegemiseks on plastiliinigeel. Sellega ei ehitata küünt ega tehta hooldust, vaid see on ainult disaini tegemiseks. See on ideaalne võimalus saada oma küüntele ilus disain, mida saab teha erivärvilisena, lisada saab kive ja kõike muud. See on kindlasti selle aasta uus küünetrend.

Kuidas saaks kodus oma välimust turgutada?

Kodus on alati kõige lihtsam vaadata, mis leidub külmkapis ja kappides. Samuti saab kasutada sauna- või vannivõimalusi – vannis ja saunas juures saab kasutada erinevaid lõõgastavaid õlisid. Kui rääkida karvaeemaldusest, siis žiletile vahelduseks on poes olemas kodus kasutatavad vahad ja vaharibad. Kellel ei ole võimalik minna salongi depilatsiooni tegema, siis ka poevahad toimivad väga edukalt.

Juustega tegelemise soovitan professionaalide hooleks jätta, samuti küüned. Kui siiski otsustate kodus juukseid värvida, siis lugege juuksevärvipakil olev õpetus algusest lõpuni läbi – proovige teha nii, nagu õpetuses kirjas on, siis kindlasti tuleb ka välja.

Kodus on väga teretulnud meemaskid, kohvikoormised ja kõik, mis koduste vahenditega võimalik. Tegelikkuses võiks seda teha igal ajal, mitte vaid kevadel. Ennast tuleb armastada aastaringselt.


Merilin Markov-Valm. Foto: erakogu