“Reklaamide puhul keskendutakse tavaliselt ühele spetsiifilisele nurgale, mille alt modelli pildistatakse,” ütleb Herbal Essences'i kuulsuste juuksestilist Charles Baker Strahan. Et luua mulje võimalikult tihedatest ja kohevatest juustest, viib ta juuksed üle modelli pea ja kammib kõik juuksed suunaga ettepoole või ühele küljele ning tupeerib alumise osa. Seejärel kasutab fööni, et viia juuksed näo eest ära ja sätib nägu ümbritsevad juuksed paika. Kui vorm paigas, lisab ta juustele kohevust kuivšampooni ja juukselaki abil.

Seep juuksepumati asemel

“Ühte pildistamist ette valmistades avastasin, et olin juuksepumati maha unustanud, kuid sellele oli kogu look üles ehitatud,” meenutas L'oréal Paris kuulsuste juuksestilist Mara Roszak. “Pidin kiirelt midagi välja mõtlema ja otsustasin kasutada selle asemel seepi – tegin selle märjaks ja kasutasin seebivahtu nagu pumatit. Tulemus oli kohev ja hea püsivusega.”

Raseerimiskreemiga punkariharjad

“Olen 80ndate stiilis peenikeste spiraallokkide tegemiseks kasutanud lokitange ja peenikesi traadist piibupuhastusharju,” ütles Charles Baker Strahan. “Samuti olen kasutanud raseerimiskreemi, et luua pikkadesse juustesse punkstiilis harju.”

Nähtamatu abiline tamiil

“Olen kasutanud tamiili, et toetada ja hoida perfektset lokisoengut enne, kui kasutan juukselakki, et juukseid sõna otseses mõttes pildistamiseks vajalikku “vormi” fikseerida,” ütles kuulsuste juuksestilist Ken Paves.

Kahepoolne teip on asendamatu

Eriti, mis puudutab tukka. “Tukad ei püsi iseenesest perfektsed,” selgitas Paves. “Olen kasutanud kahepoolset teipi, et tukka otsaesisele kinnitada – nii püsis see ilusana ka siis, kui tuulemasin tööle pandi.”

Ideaalselt kohev

“Olen seisnud redelil modelli kohal ja hoidnud tema juuksed õhus ja siis lasknud need lahti – kordasime seda nii kaua, kui saime ideaalse kaadri,” ütles Paves.

Võlusõna: tuulemasin

Seda, et tuulemasin on kohevate juuste saladus number üks, mainis peaaegu iga juuksestilist, keda küsitleti. Veelgi enam, paljud ütlesid, et nad on kasutanud/ostnud endale lehepuhuri, et saavutada sarnast tulemust ka siis, kui tuulemasinat käepärast pole.

Kuna aga sinul pole igapäevaselt tervet ilumeeskonda ümberringi, kes hoolitseks tuulemasina ja õige valguse eest, saad reklaamiväärse välimuse aga koheva föönisoenguga, soovitati Kennaland Salonist.