Sinu eelistus: poisiliku lõikega aluspüksid

Sa oled sportlik naine, kes kannab flirtiva kergusega välja igasuguse pesulõike, sealhulgas ka need aluspüksid. Oled vaba hingega naine, kes riietub enda pärast (sa ei püüa kellelelgi teisele sellega muljet avaldada) ja su stiil on samuti vaba – ja tõepoolest, milleks liiga palju pingutada?
Sinu sõbrad teavad, et sinu peale saab loota ja oled ka hea inimeste juht, kuna oled innovaatiline, karismaatiline, hea suhtleja ja sõbralik. Oled ka tuntud kui kõva töötegija, kes seab eesmärke, et neid saavutada.

Sa oled naine, kellega pole mõtet jamada – oled alfaemane, kes sündinud mägesid liigutama ja maailma vallutama, oma arvamust avaldama ja tõesti, asju, mida öelda, on sul küllaga. Kindlasti on sul palju sõpru ja nad saavad sinu peale loota – oled nii suurte pidude hing kui tuntud abiline, kelle poole saab hädas alati pöörduda. Sa hoiad oma lähedasi ja astud nende kaitseks vajadusel ka välja. Tõeline emalõvi!

Sul on vaba ja muretu hing ning eelistad üle kõige mugavust – kuidas teisiti olekski võimalik kõiki neid pikki tööpäevi kontoris mööda saata?
Mõnele võib tunduda, et oled laisk, kuid sinust saadakse valesti aru. Sa pole sugugi laisk, selle mulje võib luua see chill ja muretu suhtumine, mille parimaks näiteks sa oled. Miks muretu? Jah, sind ei huvita kontoriklatš ja peale selle veel paljud mõttetud asjad, millega teised naised oma päevi täidavad. Selle asemel tantsiksid hoopis hipilikul muusikafestivalil või puhkaksid rannas horisonti vaadates närve… Et siis taas reaalsuse ja kohustuste juurde naasta. Ja neid oled sa endale üksjagu võtnud.

Sul on kaks väga erilist omadust, mis teevad sind inimesena ülimalt meeldivaks. Esiteks, sulle meeldib kõik, mis on mugav ja sul on täiesti ükskõik, mida keegi teine sinu aluspesuvalikutest arvab; teiseks, sa oledki üks veider tüüp ning sa oled ise sellega vägagi rahul.
Paraku näitab see aluspesuvalik, et sa pole meeste seas kuigi populaarne ja miniseelikud ning skinny-teksad pole just sinu lemmikrõivaesemed. Ja siis? Oled sellist tüüpi naine, kes elab oma elu ise huvitavaks ja annab oma tegudest aru üksnes iseendale.

Sa oled kassnaine selle sõna otseses mõttes ja ei karda seda ka välja näidata – maailma enda reeglite järgi toimima panna ei ole sulle mingi probleem. Naudid enam meeste kui naiste seltskonda ja õieti ei olegi sa suur sõbrannataja-tüüpi.
Oled väga seltskondlik ja iga peo hing, just sina oled see, kes peo käima tõmbab ja ka viimasena lahkub – mõnikord on sul probleemi piiridega (õieti nende puudumisega), sest sa lihtsalt ei soovi pidutsemist lõpetada.

Sa oled vaikne ja tagasihoidlik, aga mitte alandlik – lihtsalt tead, et see on parim viis, kuidas asjad kõige efektiivsemalt tehtud saada (olgu selleks siis järgmine tööprojekt või silmapiiril terendav edutamine).
Oma loomult oled lojaalne ja hoiad omasid. Sa ei otsi meeleheitlikult uusi tutvusi ning igaühe heakskiitu ja tähelepanu. Samuti teavad sinu sõbrad, et oled nende jaoks alati, kui nad sind vajavad, olemas. Usaldusväärne tüüp!

Allikas: Elite Daily