See otse Himaalaja jalamilt kogutud bambusesöega rikastatud mask on mõeldud spetsiaalselt nahale, mis vajab ebapuhtustest ja mürkainetest vabastamist lubades paljastada kasutajal terve ja noorusliku jume. Ajurveeda tervendamisvõtetest inspireeritud mask sisaldab äärmiselt mõjusaid koostisosi. Nahk jääb puhas ja üleliigne rasu kaob kui tina tuhka, antioksüdantsed ja katehhiinirikkad rohelise tee lehed otse Jaapanist koorivad naha siidiselt siledaks ja Ausa Kaubanduse orgaaniline teepuuõli Keeniast jätab üldmulje täiuslikult klaariks.

Kuigi söe näol on tegemist ühe uuema superfoodiga, on selle puhastavad omadused ammu tuntud. Süsi seob end toksiinidega ja neelab need enne, kui mürkained jõuavad vereringes imenduda. Sama mehhanism toimib Himaalaja söe puhastava ja uuendava maski nahale kandmisel. Näiteks näomaskis sisalduv Himaalaja süsi on looduse üks paremaid detoks-puhastajaid. Kui seda nüüd pidevalt kasutada saabki noorusliku, terve ja elujõulise väljanägemise!

Suurbritanniast käsitsi korjatud rooside essentsi ja ehtsate roosiõitega rikastatud näomask annab kuivale nahale vajaliku janukustutuse ja niiskusesüsti lubades paljastada selle terve kuma. Värsekendava geelja tekstuuriga mask on inspireeritud Euroopa vannirituaalidest sisaldades looduslikke ekstrakte. Nahk jääb pärast kasutamist ideaalselt niisutatud ja taastavad omega-3 ja omega-6 rasvhapped Tšiili kibuvitsaseemneõlist toniseerivad mõnusalt. Lisaks aitab Mehhikost pärit Ausa Kaubanduse aaloe nahka rahustada.

Siluv, toniseeriv ja niisutav roosiessents annab nahale suurepärase tervisest pakatava kuma. Maski niisutuse alustalaks on aga loomulik niiskusesäilitaja, orgaaniline aaloe, mis ei ole aga kõigest tõhus niisutaja, vaid on võimeline ka niiskust lukustama. Nahk saabki peale maski kasutamist täielikult niisutatud ja tundub katsudes äärmiselt sile, õiepehme ja toniseeritud.

Viimasena proovisime The Body Shopi valikust mahlast ja värsket Amazonase hõimude rituaalidest inspireeritud maski, mis sisaldab Lõuna-Ameerikast pärit looduslikke komponente. See mask sobib nahale, mis vajab kiiret laadimist, et peletada stressi ja kurnatuse märgid ning siin tuleb appi Brasiiliast assai marjade ekstrakt, mis sisaldab hulganisti antioksüdante ja C-vitamiini. Lisaks annab nahale energiat kõrge kofeiinisisaldusega guaraanaseemne ekstrakt Brasiiliast ning Ausa Kaubanduse orgaaniline babassuõli Brasiiliast pehmendab, silub ja ergutab nahka.

Brasiilia assai marjad sisaldavad palju eri vitamiine ja kaitsvaid antioksüdante, mis on abiks keskkonnasaastest ja kiirest elustiilist stressis nahale. Assai on omal kohal Amazonase farmakopöas kui nahavaeguste leevendaja. See sisaldab näiteks samu polüfenoole, mis teevad rohelisest teest tõhusa antioksüdandi. Brasiilia guaraana on tuntud oma suure kofeiinisisalduse poolest, mis teeb sellest hea energiaallika ja toniseerija. Lisaks sisaldab mask Ausa Kaubanduse orgaanilist babassuõli, mis toetab lipiidide kaitsekihi toimet – kokkuvõttes on tegemist imeliselt niisutava ja ergutava maskiga.

The Body Shopi superfood näomaskide sarja kuuluvad veel ka 100% vegetaarsed Etioopia mee sügavniisutav mask ja Hiina ženšenni ja riisi klaaristav ja kooriv mask.

Uus trend näohoolduses!

Proovi ka multimaskimist

Kuigi igal inimesel on üks kindel nahatüüp, on näo eri piirkondadel tihtipeale erinevad vajadused. Multimaskimine kujutab endast kahe või enama maski kasutamist, et hooldada nägu piirkonniti vajaduspõhiselt. See tõusev ilutrend on ätnuväärne seetõttu, et pakud seda järgides enda näonahale kombinatsiooni parimatest täiendhoolusvahenditest ja saavutad nii optimaalse tulemuse.

Kasuta mitut erinevat maski korraga ja loo stressis nahale toitev ja ergutav hooldus nii:

Kanna Amazonase assai ergutav ja toniseeriv mask otsmikule ja ninale. Seejärel kanna Etioopia mee sügavniisutav mask põskedele ning viimasena Briti roosiõite värskendav ja toitev mask lõuale. Lase maskidel 5-10 minutit imenduda.

Multimaskita ka janust nahka värskendades ja uuendades seda täiuslikult:

Kanna Himaalaja söe puhastav ja uuendav mask otsmikule ja ninale. Seejärel kanna Briti roosiõite värskendav ja toitev mask põskedele ning viimasena Hiina ženšenni ja riisi klaaristav ja kooriv mask lõuale. Lase imenduda 5-10 minutit.

Jaga
Kommentaarid