Ettevalmistus

Nagu ilusa jumestuse puhul on oluline hooldatud nahk, on väga oluline, et ka su küüned oleks enne lakkimist korralikult hooldatud. Hoolitsetud käed on ilusa maniküüri eelduseks.

Viili küüned, vältides metallist viili ja küünetange – nende asemel kasuta hoopis pehmet küüneviili ning lükka küünanahad tagasi spetsiaalse vahendi ja apelsinipuust pulgakese abil. Selleks et küünelakk püsiks kauem, tuleks küüntelt eemaldada kõik kreemi- ja mustusejäägid – nii tekib küünelaki ja -plaadi vahel parem sidusus.

Maniküüri käigus võiksid ka küüsi poleerida (piisab paarist korrast kuus), kuid vahetult enne lakkimist küünetehnik seda teha ei soovita.

Küünenahaeemaldaja Cuticle Eraser (14 ml 12 €)

Küüneõli Solar Oil (7,3 ml 8,10 €)

Nude ei tähenda sugugi vaid läbipaistvat tooni, vaid hoopis avaramat värvigammat – ihukarva beežist õrna pärlmutterhõbedani. Eriti põneva tulemuse saamiseks võid kodus oma küüned lakkida eri värvi (tulemus on endiselt õrn ja peaaegu märkamatu), ent kui ihkad veelgi erilisemat tulemust, näita oma küünetehnikule neid disaine!

Küünelakk 11,50 €

Inspireeru merest ja õrnast härmatisekihist. Need on tõelise lumekuninganna küüned – ükskõik, kas eelistad õrnrohelist ja ühevärvilist või ekstravagantsemat salongiversiooni.

Küünelakk 11,50

Mood ja ilu on lahutamatud – tumedates toonides küüned ilmestavad seda parimal viisil. Kui moepildis näeme praegu palju tumedaid toone, pitsi ja gootilikku dramaatikat, siis tumedates toonides küüned vaid täiendavad seda suunda. Kas sina kannaksid tumelillasid või siniseid küüsi või eelistaksid hoopis neid korraga ühel küünel näha?

Küünelakk 11,50

Fotod: Tootja, Jaanar Nikker
Täname: Starlime OÜ