Moe- ja muusikaõhtul osaleb arvukalt Eesti ehte- ja moekunstnikke ning -brände, kelle loomingut näeme moelaval ja mida kõik õnneloosis osalejad saavad õhtu jooksul endale võita. Kogu õnneloosi tulu läheb Tallinna Lastekodu Nõmme majas elavatele asenduskodu lastele.

Selle üritusega on kaasa tulnud nahakunstnikud Kadri Kruus ja Stuudio Nahk nime all tegutsevad Karin Kallas ja Erik Past. Stuudio Nahk aksessuaarid on loodud modernsele naisele, kes paistab silma individuaalse stiiliga, kuid ühtlasi armastab ka mugavust ja praktilist ilu. Kadri Kruusi aksessuaaride stiil on vastuoluline, just nagu ühe tõelise naise hingeelu.

Kadri Kruusi looming.


Stuudio Nahk

Ehetega kaunistavad modelle Lisa Kroeber, Tanel Veenre ja New Vintage by Kriss. Lisa Kroeber on saksa päritolu ehtekunstnik, kellele loomingus võib näha palju erinevat vormi ja materjali kasutust.

New Vintage by Kriss ei vaja pikka tutvustust – aksessuaaribrändi ehted on võitnud viimaste aastate jooksul paljude eestlannade südamed! Unusta aeg ja hakka elama enda seatud reeglite järgi – see on nende uusima kollektsiooni deviis. It’s Time to Rock!

New Vintage by Kriss

Tanel Veenre suvekollektsioonis Voodoo Paradiis tasakaalustavad kõige pöörasemaid värviplahvatusi tumeda salapära noodid. Need ehted on sündinud seal, kus vikerkaar kohtub musta auguga, papagoi saab sõbraks kaarnaga. Toonidest domineerivad selles seerias suvehämarike hõõguvad värvid – segu sumedast tumedast ja küütlevatest värvisahmakatest.

Tanel Veenre

Eesti disain on aina julgemalt hakanud ka meestele mõtlema, näiteks ProsaWood & Design, kes teeb päikseprille, käekelli ja telefonidele ägedaid ümbriseid kasutades puitu. Lisaks saab sellel õhtul näha meie uhkest metsavarust loodud Wooden Lifestyle lipse.


ProsaWood & Design.

Kõik tootefotod on illustreerivad.

Moeetendusel astuvad modellidena üles teiste seas Sandra Ude, Gertu Pabbo, Anni Rahula ja Sandra Daškova.

Soeta pilet Piletilevist.