Suur edusamm viis innovaatilise ja täiesti uue System Professionali ENERGYCODE™ kompleksi sisaldava salongihoolduste ja koduse tootesarja loomiseni.

„Kui keratiin (96%) toimib justkui juuste peamise ehituskivina, siis näitavad uued uuringud, et lipiididel (ainult 4% juuste ehituskividest) on juustele ainulaadne aktiivne mõju ja need toimivad paindliku „tsemendina“, mis keratiini „tellised“ omavahel ühendab. Iga inimese juuste keratiini ja lipiidide õige taseme säilitamisest sõltub juuste ehituse mõjutamise edukus ning see, kas juuksed on siledad või kräsused, säravad või tuhmid, elutud või täidlased,“ selgitas sõltumatu juuksebioloog ja Barcelona Ülikooli dermatoloogiaprofessor dr Ramon Grimalt.

Milline hea „juukseenergia“ välja näeb?

„Õige energiatasemega juuksed reageerivad stiliseerimisele, on kontrollitavad, säravalt läikivad ja kammitavad — juuksed ei ole väsinud, elutud ega tuhmid, vaid nooruslikkusest ja elujõust pakatavad,“ lausus System Professionali vanemteadlane Maria Castan.

Juukseenergia kaardistamine

Esimene samm „juukseenergia“ taastamisel on inimese ainulaadse juukseenergia profiili diagnoosimine salongis. System Professionali eksperdid on loonud selleks diagnostilised vahendid — käsimikroskoobi ja salongirakenduse, mida saavad juuksekonsultandid kasutada salongis, ning enesehinnangulise vahendi meie veebilehel, millega saab kodus esialgse diagnoosi panna.

Kui juukseenergia profiil on diagnoositud, on võimalik määrata hoolduste ja toodete personaalne süsteem 174 miljoni võimaliku hoolduskombinatsiooni seast.

ENERYCODE™ kompleks koosneb:

- AMIID B3-VITAMIIN Sagedasti kasutatav mitmeotstarbeline nahahooldusaine, mis säilitab peanahakihtide niiskustasakaalu
- KOFEIIN Suurendab peanaha vereringlust
- HISTITIIN Toidab juuste loomulikku proteiinistruktuuri ja kaitseb vabade radikaalide põhjustatud kahjustuste eest
- Pesuvees sisalduv vask võib tekitada vabasid radikaale, mis võivad juuste värvimisel või UV-kiirgusega kokku puutudes aktiveeruda. Need reaktiivsed molekulid vastutavad juuste kahjustumise ning värvi tuhmumise ja erksuse kadumise eest. HISTIDIIN tungib juuksekarva ja kaitseb seda kapsuleerides vase ning eemaldades selle juustest.
- LOODUSLIKUD LIPIIDID Kaks looduslikku lipiidi — glütserüülmonooleaat ja oleiinhape, mis säilitavad juuste ehituse. Juuste lipiidid on „tsement“, mis keratiini koos hoiavad. Nad on juuste üldise struktuuri jaoks olulised ja peame neid juuste ehituse säilitamiseks elustama. Need looduslikud lipiidid elustavad juuste sisemisi lipiide ning vähendavad seega proteiinide kadu, parandavad juuste soengusse seatavust ja kammitavust.

Hooldused on tõeliselt personaalsed ja luksuslikud salongikogemused. Neid on rikastatud prestiižse lillelise alusaroomiga, mis on ühine kõigile toodetele ja mida täiendavad iga tootesarja erinevad lisaaroomid, et luua tõeliselt personaalne tulemus. Tooteid on igaühele: kiiretest juustesse jäetavatest kuni väljaloputatavate hoolduste ja rikkalike rituaalideni, milles on lõpmatu arv luksuslikke kombinatsioone iga inimese juuksehooldusvajadustele.

Uue System Professionali ENERYCODE™ kompleksiga hooldused ja kodused tootesarjad ning juukseenergia kaardistamisega juuste ja peanaha diagnoosimine on saadaval valitud partnersalongides alates 2017. aasta märtsist.

Soovituslik jaehind alates 26,20 eurot
Rohkem teavet leiate leheküljelt www.systemprofessional.com

Vaata ka SystemProfessionalEstonia Facebooki lehele

Jaga
Kommentaarid