Väikesed tätoveeringud
Kuldsed sõrmused? Palun. Mitmed trendikad värsked abielupaarid panevad oma liidule nii-öelda viimse pitsati hoopis ühesuguste elegantsete ja väikeste kehakaunistustega. Kuigi ka see võib olla kõigest trend, tähendab püsiv märk sinu nahal igavest pühendumist, just nagu allkiri.

Minipulmad
Kusagil kiire registreerimise ja uhke mõisapulma vahel peidab end minipulm. See tähendab väikest pidustust, kuhu on kutsutud vaid sinu vanemad ja parimad sõbrad. Uuel aastal näeb just selliseid intiimseid pulmi palju enam.

Lihtne pulmakimp
Detailideni viimistletud, justkui ebareaalselt perfektne (mõtle: Kim Kardashiani roosiseina stiilis) pulmakimp asendub sel aastal palju lihtsama variandiga. Üha enam pruute korjavad pulmakimbuks oma lilled ise, näiteks vanaema aiast. Kui armas!

Kõrgmoest inspireeritud koogid
Lillelised ja peent kangast meenutavate kaunistustega koogid on värskeim ja suurim küpsetustrend. Need jõuavad ka pulmadesse!

Puhvis varrukad
Üks 2018.aasta suurimaid moetrende on puhvis varrukad ning need jõuavad moelavadelt ka pulmapidudesse. Mõtle: Audrey Hepburni stiil kohtub Balmaini moemajaga.

Kombineeritud perekonnanimed
Üha enam paare on otsustanud pulmas (ja miks mitte ka kogu ülejäänud eluks?) mitte traditsiooniliselt peigmehe perekonnanime kasutada, vaid võimaluse ja sobivuse korral oma perekonnanimed ühendada. Mõtle näiteks inglisekeelsetele klassikalistele perekonnanimedele nagu Smith ja Jones, millest saaks sel juhul koos Smones. Sellele ideele on modernne lausa peale kirjutatud.

Allikas: PureWow