“Seekordne kollektsioon on inspireeritud jõuluõhtu helguses kõlanud Ott Arderi sõnadele tehtud kaunist laulust “Unemetsades”, kus peegelsiledal veel helgib kahvatu valgus. See unelemise meeleolu kohtub kevadiste pastellidega, lubades võtta aeg maha igapäevaaskeldustest, leida hetk iseeendale ja lihtsalt unistada,” rääkis Tiina Talumees.

Naiselikult habras, täiuslikkuseni viimistletud detailidega, aga samas mugavatest unelemise rõivastest inspireeritud lõigetega couture-kollektsioon lubab kandjal olla tema ise, vaba ja kerge ja sealjuures sundimatult kaunis.

Värvigammas kohtuvad trendikad kevadpastellid, roosa ja helesinine, alati stiilse musta ning särtsaka fuksiaga. Materjalidest näeme kollektsioonis siidbrokaati, šifooni ja tülli, sekka litrite ja käsitööna valminud orhideemotiivide maagiat.

Tiina Talumehe kollektsioon koosneb valdavalt kaunitest õhtukleitidest, kuid sealt ei puudu ka õhkõrnad seelikud, suveõhtutel asendamatud kerged jakid ja mantlid ning suveöö unenäona kaunid pruutkleidid.