Blake Lively

Näitleja, kes teleekraanilt teatud kui tegelaskuju Serena van der Woodsen, on pidevalt parimalt riietujate nimekirjas. Seega on tõeliselt muljetavaldav, et ta riietab end ise. Lively on vältinud professionaalset abi, sest soovib omada kontrolli oma imago üle. "Ilmselt ei ole mul stilisti sellepärast, et mul on probleemid kontrolliga ja suur ego. See on aus vastus," kommenteeris näitlejanna. "Ma armastan disaini ja moodi ning see on üks viis olla loominguline." Näitlejanna kannab edukalt välja nii ülinaiselikud kleidid, kui ka meeste kapist laenatud kostüümid.

Erykah Badu

Erykah Badu

Lauljatar on teinud stiililisi väljaütlemisi juba aastakümneid ning ta on seda kõike teinud ise. "Ma ei tee vahet sellel, mida ma kannan tänaval või laval. See on lihtsalt minu stiil," ütles naine ajakirjale Vogue. "Ma ei tööta koos stilistiga ning ma ei plaani kunagi, mida selga panen. See sünnib alati hetkes." Muide, Badu stiliseerib ka teisi, nagu näha sai New Yorgi moenädalal disaineri Pyer Mossi show's.

Diane Keaton

Diane Keaton

Kui Lively ja Badu on moemaailma kameeleonid, siis näitlejanna Diane Keatoni stiil on terviklik. Keaton armastab kanda hästiistuvaid kostüüme ja peakatteid. Olles dekaade tähelepanu all, on ta oma stiili kujundanud ise. "Ma armastan riideid. Ma riietan end ise," ütles ta väljaandele The Telegraph. Ta armastab oma riideid lausa nii palju, et ta kandis neid ka 2016.aasta ajakirja Vanity Fairi kaanel.

Emmy Rossum

Emmy Rossum

Kas ta kõnnib Oscarite gala punasel vaibal või New Yorgi linnatänavatel, kannab "Shamelessi" staar seda, mida ise soovib. Miks? "Sest ma armastan moodi ja ma olen tasane," ütles naine väljaandele HuffPost. "Ei, ma lihtsalt armastan riietega mängimist. See on lõbus. Ma kirjutan disaineritele või nende esindajatele ise ja valin välja, mida soovin. Seejärel nad saadavad need mulle ning pärast kandmist saadan tagasi ja ei näe enam neid kunagi."

Dita Von Teese

Dita Von Teese

Mitte ainult, et see glamuurne burleskitantsijast diiva end ise ei riieta, vaid ta teeb tihti ka omale meigi ja soengu. "Ma arvan, et paljud inimesed ei tea, et mul ei ole ilumeeskonda ümber ning et ma stiliseerin end ise. See kõik on mina," ütles naine väljaandele Into the Gloss, et valib endale rõivaid ise.

Allikas: PureWow