Veeda aega sõprade ja perega

See on kõige lihtsam viis, kuidas suve nautida. Minge koos kinno, parki või planeerige mõnus piknik. Naerge ja nautige päikest.

Ole spontaanne

Tegevuste ette planeerimine on küll hea, aga see võib olla ka liiga stressitekitav ja väsitav. Kui sul on üks vaba päev või õhtu, helista sõpradele ja küsi, kas nad tahaksid sinuga mõnda uut restorani proovida või kontsertile minna. Spontaansed hetked trumpavad enamasti planeeritud üritused üle, sest sa ei või iial teada, mis juhtuda võib.

Ole turist oma enda kodulinnas

Tihti kipume unustama, et ka lähiümbruses on kohti, kuhu sa eelnevalt sattunud ei ole. Vaata oma kodulinna aga uue pilguga ja avasta midagi uut. Kui armastad toitu, miks mitte minna mõnda uude restorani? Naudid kunsti? Kindlasti on ka sinu kodulinna peidetud lahedaid galeriisid või muuseume, mida kõlastada. Hoia silma peal erinevatel flaieritel ja postritel, et olla kursis, mis su kodulinnas parasjagu toimub.

Mängi lauamänge

Lauamängud sobivad ükskõik millal mängimiseks – olgu selleks siis vihmane päev või lõbusad tunnid pargis. Avasta endas peitunud laps ja haara klassikud kaasa: Monopol, Alias, Twister…

Mine telkima

Kogu sõbrad ja perekond kokku ning minge nautige värsket õhku. Kui kaugele minna ei jõua, võib “pargi” üles seada ka oma koduaeda. Tantsige oma lemmikmuusika järgi, jagage lõbusaid lugusid, kui keegi oskab mõnd pilli mängida, võiks sedagi teha.

Filmiõhtud õues

Laota maha tekid ja padjad ning pane kausikestesse kommikesi ja muud näksimist. Laena võimalusel näiteks töö juurest projektor, millega puhtale majaseinale film suunata ning kutsu naabrid, sõbrad ja perekond värskes õhus filmi nautima.

Loo traditsioone

Kui sulle meeldib rutiin, planeeri iga-aastaseid grillipidusid. Veel üks hea traditsioon on iga-aastane reis kaunisse, looduslähedasse kohta.

Ela võrkkiiges

Lõõgastu ja naudi värsket õhku, võta raamat kaasa ja naudi kiikuvat tunnet. Lase päeval laiseldes mööduda.

Allikas: The Wonder Forest