Kontuurimine on naise jaoks väga tähtis osa jumestusest. "Nägu on tähtis kontuurida oma näo jaoks, mitte nii nagu sa näed Youtube'ist. Igaühel on erinev näokuju, minul on kõrge laup." Kontuurimist õppis Rihanna tegema siis, kui võttis kaalust juurde: "Usute või mitte, sel juhul tuleb see tõeliselt kasuks. Paksudel päevadel näevad põsed välja nagu beebide omad.

Seejärel asub videos naine peitekreemi kasutamise juurde. "Kõik teavad, et peitekreem on tehtud pundunud ja tumedate silmaaluste, pohmelli ja halbade otsuste peitmiseks," kostab naine, et peitepulk on ravim kõigele.

Parimaks õpetajaks peab meigitegemisel staar iseennast, sest kõike tuleb alati läbi teha ja katsetada just enda näo peal. Mõningaid asju võid teha endale paremini kui isegi meigikunstnik, sest sul on oma viis, kuidas see sulle meeldib. Rihanna eelistab alati oma kulmudega ise tegeleda.

Vaata videost, milliseid nippe jagab Rihanna kiire jumestuse tegemiseks ning milline meigitoode on alati tema käekotis! "Meikimine on lõbus!" kostab muusik.